daniele1625 Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 multumesc mult dr.L!!sanatate si numai bine!!by dany d Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2012 Cu placere! Succes! Link spre comentariu
Vizitator dvoina Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Pentru VU-metrul VFD Kashtan aveti o schema disponibila?Cu stima, Daniel Voina Link spre comentariu
tiptronic Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Servus Dr. L,scrii in prima interventie ca ai facut VU-metrul pentru PC.Spune-mi, te rog, de unde ai luat semnal de linie din PC, ca eu nu am reusit sa-mi dau seama de unde.Multumesc! Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 22, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2013 @dvoina -scuze de intarziere!Uite-o aici: viewtopic.php?f=35&t=94674&p=1338003#p1338003@tiptronic SalutIau semnalul chiar din placa de sunet. Pe iesire i-am pus un splitter catre vumetru si catre amplificator.Ce-i drept, il folosesc rar Link spre comentariu
tiptronic Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Servus,semnalul luat de la iesirea placii de sunet variaza cu potentiometrul aplicatiei (ex.: winamp). Ma gandeam ca ai reusit sa obtii, cumva, semnal liniar, precum iesirile de linie ale casetofoanelor.Multumesc! Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2013 Pai eu reglez volumul din amplificator, nu din pc.Alta varianta nu este Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum