lorik199 Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 care e cel mai mare procesor care se poate pune pe socket754?momentan am un amd sempron 2800+ si poate ii fac upgradesi la acesta de unde i-as putea da mai mult curent sa-l bag in overclocking?multumesc Link spre comentariu
nelu57 Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 P?i...cred c? cel pe care-l suport? placa de baz?... mai mult curent ? ...hmm... :cry: Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 11, 2009 Autor Partajează Postat Mai 11, 2009 eu vroiam mai bine spus sa stiu care este performanta maxima a procesoarelor cu socket754 Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 vezi ce proc Athlon64 gasesti pe socket754. nu se recomand overclocking daca nu esti sigur de ce poate da placa de baza si daca nu maresti racirea (oricum nu prea ai ce overclocka la Sempronul ala )ce placa de baza ai ? vezi si FSB-urile Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 12, 2009 Autor Partajează Postat Mai 12, 2009 placa de baza e K8NF4G-SATA2 http://www.asrock.com/mb/overview.asp?M ... NF4G-SATA2 oricum cat de putin in plus e bine astept idei, si o sa caut procuri pe socket 754 Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 inainte sa dai banii pe vre`un proc fii sigur ca e din lista asta : http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model= ... ATA2&s=754 Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 ... eu personal, decât s?-i fac overclock, mai bine a? cump?ra alt? plac? de baz?, cu ddr2-uri...chit c? s-ar putea s? fie nevoie ?i de proc nou... dar cel pu?in sunt sigur c? merge sistemul, ?i ob?in ?i sporul de performan?? c?utat!!! Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 poate sa faca Amd-ul procesorul Sempron si pe 128 de biti ca tot prost merge (poate daca mareste memoria cache la 20mb ) nu stiu cum e treaba pe la voi dar eu de la Athnolun Xp pe 32 la 2200+ nu am mai vazut procesor calumea de la Advanced Micro Devices (aici ma refer la seriile dedicate utilisatorilor desktop-urilor for Home - pasnice) am fost fan AMD pana am vazut cum merge un Pentium modest fata de un AMD dualcore. cam asa sta treaba cu temperaturile intr-un test rapid de 20min. (fara cele 2 hdd-uri de 250G- alea produc cea mai mare parte din caldura) Un desktop fara fitze Link spre comentariu
Yo4You Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 poate sa faca Amd-ul procesorul Sempron si pe 128 de biti ca tot prost merge (poate daca mareste memoria cache la 20mb )nu stiu cum e treaba pe la voi dar eu de la Athnolun Xp pe 32 la 2200+ nu am mai vazut procesor calumea de la Advanced Micro Devices (aici ma refer la seriile dedicate utilisatorilor desktop-urilor for Home - pasnice)am fost fan AMD pana am vazut cum merge un Pentium modest fata de un AMD dualcore.cam asa sta treaba cu temperaturile intr-un test rapid de 20min. (fara cele 2 hdd-uri de 250G- alea produc cea mai mare parte din caldura) Un desktop fara fitze Ma intreb totusi ai avut vreodata sempron pe mana sa vezi cum merge si sa il testezi cu everest sisofsandra etc. ??Eu unul afirm ca toate sempronurile intrec procesoarele pentium 4 de pe soket 478! Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Ma intreb totusi ai avut vreodata sempron pe mana sa vezi cum merge si sa il testezi cu everest sisofsandra etc. ??Eu unul afirm ca toate sempronurile intrec procesoarele pentium 4 de pe soket 478! din pacate chiar am avut 2 sempron-uri pe mana si imi mai doresc sa nu mai dau peste asa ceva.acum fiecare isi lauda ce are in ograda (sau ce a avut).noroc ca nu am nimic pe 478 Link spre comentariu
heroes Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Buna. Ce parere ai de un athlon64 3000....3400+, functioneaza super bine, permite overcloking........ce sa mai vb de pret. Eu am un 3000+ de vro 6....7 ani; a costat o gramada de bani pe atunci, dar sunt foarte multumita de el. Am fortat procul asta si placa pana la limita la care nu mai putea incarca nici marar SO, si nu a avut nici pe dr...., am facut upgrade la calc decat cu HDD, RAM si placa video, ca sa dau un exemplu inca pot folosi procul asta la jokuri precul gothic3, f.e.a.r. crysis..... cu performante bune, chair daca are decat un nucleu sau cache mic. Singurul dezavantaj CONSUMA MULT CURENT aprox 98W. O zi buna. Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 15, 2009 Autor Partajează Postat Mai 15, 2009 cred ca totusi voi pune bani la saltea si-mi voi lua si o placa de baza mai buna, dacat sa fac un upgradea mititel Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 da,platforma asta nu merita upgrade,sa nu zic ca a fost si o 'editie limitata',destul de greu gasesti proace si placi de bazaiar ca sa faci upgrade la ddr1 cand ddr2 e la jumate de pret si cu performante duble,iarasi nu merita Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 da,platforma asta nu merita upgrade,sa nu zic ca a fost si o 'editie limitata',destul de greu gasesti proace si placi de baza iar ca sa faci upgrade la ddr1 cand ddr2 e la jumate de pret si cu performante duble,iarasi nu merita Nu prea sunt duble performantele sunt duble latentele si Bus`ul Chiar am testat in Everest dual chanell ddr2 800mhz Vs dual chanell DDR400 diferentele nu sunt deloc mari la performante ! la pret e adevarat ca e in avantaj DDR2 DRR2 800 dual chanell : citire : 5955MB/S scriere : 4710MB/S copiere : 5159MB/S latenta: 81.6 DDR1 400 dual chanell : citire : 5238MB/S scriere : 4110MB/S copiere : 4414Mb/S latenta: 60.6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum