Vizitator mada_elforum Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Salutare! Doresc sa fac un cititor de amprente folosind un microcontroler atmel. Daca doreste cineva sa ma ajute sa termin acest proiect contra cost, email-ul meu este [email protected]. Multumesc! Link spre comentariu
vladutz2000 Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Cat timp ai la dispozitie ? N-o sa faci asa ceva in cateva zile ... e foarte greu .. ca sa nu mai vorbim despre faptul ca ai nevoie de un senzor optic , ca cel de la camerele web , si iti mai trebuie pe urma destul spatiu pe microcontroller pentru program si pentru datele amprentei cu care trebuie sa compare imaginea ... Link spre comentariu
Vizitator mada_elforum Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Salut! Am la dispozitie doar vreo doua saptamani insa imi e suficienta si o simulare pentru ISIS Proteus. Link spre comentariu
Vizitator dynamiteeeee2000 Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 AI VOINTA ) Link spre comentariu
vladutz2000 Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 are vointa si cred ca doar cu vointa ramane , cititorul ? va urma ) Link spre comentariu
nana Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 iti zic din proprie experienta ca nu merge chiar asa cum iti imaginezi tu !! sa il faci in 2 saptamani ! eu am facut un proiect pentru proiectu de licentza in care fac achizitia de date de la un senzor optic si pana i-am dat de cap mi-a luat vre-o 2 luni de zile doar la partea de achizitie de date + ca trebuie implementati algoritmi de recunoastere a amprentei si apar sigur aberati optice de la senzor care trebuiesc prelucrate etc.! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum