gili_vio Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 salutare tuturor.am si eu o problema mare de tot poate ma poate ajuta cineva.pe scurt am un noteebok hp pe care scrie compaq 6820 s.nu ii pot instala sunetul.draiverele originale erau pentru vista.i-am instalat xp si la device manager apare pci cu galben.am incercat sa sap dupa drivere pe net pentru sunet dar nu reusesc nicicum.pci este:pci\ven 8086&dev_284b.ma poate ajuta cineva cu vreun sfat? Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 ai pus codul de la vendor. cauta dupa codul PID&VID Link spre comentariu
gili_vio Postat Mai 10, 2009 Autor Partajează Postat Mai 10, 2009 nu inteleg,scuze ce cod trebuie sa caut si unde? Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 uite un exemplu pt un bluetooth conectat pe usb (nu stiu daca si pe pci se respecta ;eu am gasit multe drivere la niste dispozitive noname in modul asta) Link spre comentariu
2informaticos Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 PCI\VEN_8086&DEV_284B = Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio Daca instalezi SP3 nu ai nevoie sa mai instalezi si patch-ul respectiv de la Micro$oft. Aici este pagina oficiala de la HP care vad ca ofera suport pt XP. Or fi bagat si ei de seama ca prea multa lume cere sa faca "upgrade" de la Vista la XP... http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... nvOID=1093 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum