danzup Postat Mai 24, 2009 Autor Partajează Postat Mai 24, 2009 Toate le desfac la fel : le fierb in apa circa 10 minute . Nu exista diferenta , se desfac toate la fel de bine . Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 am fiert cateva peste 30 minute si nimic Link spre comentariu
danzup Postat Mai 26, 2009 Autor Partajează Postat Mai 26, 2009 am fiert cateva peste 30 minute si nimicSi apoi tragi de miezuri cu carpe sa nu te frigi , cat sunt inca fierbinti !La mine merge perfect !Am desfacut mai multe E+E decat e+i ! 1 Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 o sa le refierb pe cele care le mai am si o sa vad ce reusesc Link spre comentariu
danzup Postat Mai 27, 2009 Autor Partajează Postat Mai 27, 2009 am fiert cateva peste 30 minute si nimicSi apoi tragi de miezuri cu carpe sa nu te frigi , cat sunt inca fierbinti !La mine merge perfect !Am desfacut mai multe E+E decat e+i !Am uitat sa spun esentialul : inainte de a trage de miezuri introduc o lama subtire de cutter exact acolo undesunt lipite cele 2 E+E ! Link spre comentariu
oficemircea Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Danzup poti sa ma ajuti cu ceva detalii la sursa asta? Vreu sa fac cu osingura tensiune pe iesire 24V 3A,reactie cu optocuplor si eliminarea transformatorului pentru alimentarea sg-ului. Partea cu reactia o rezolv repede am mai facut la sg,ramane partea de alimentare a sg-ului ma gandeam la un rezistor,dar nu stiu cam ce valoare sa fie. Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2009 Da mircea o sa revin cu o schema conform cu cerintele tale . Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Sg-ul il poti alimenta de la iesirea sursei iar amorsarea initiala o poti face cu o rezistenta,dioda si un condensator de la alternativ la una din bazele tranzistoarelor de putere. Link spre comentariu
danzup Postat Iulie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2009 Redesign la sursa . http://i39.tinypic.com/2hcdzqu.jpg http://i27.tinypic.com/25sr98w.jpg http://i28.tinypic.com/2ppem3p.jpg http://i25.tinypic.com/2z71h7l.jpg http://i30.tinypic.com/2054213.jpg Link spre comentariu
bolek Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Buna, Am facut si eu partea de comanda si am ringing puternic cu traful de comanda mic conectat.Chiar si cu o sarcina rezistiva pe el, tot am ringing foarte mare. E vreo greseala sau asa face si la dvs? C-ul ( 2u2 ) de decuplare este nepolarizat, presupun? Trebuie pus mai mare? Nu am conectat inca nici un MOS la el pt ca mi se pare riscant. O sa fac si niste poze la oscilograma. Link spre comentariu
moro Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Incearca sa pui un condensator de valoare apropiata de cea a capacitatii intre grila-sursa. Transformatorul cum l-ai bobinat? Ma refer la nr de spire, dimensiune miez Link spre comentariu
bolek Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Salut,Condensatorul ala se afla inseriat in primarul trafului de comanda al mosilor, deci ar trebui sa fie cat mai mare sau sa nu existe.Tu vrei sa il pun mai mic?Traful e unul de comanda din sursa atx, primar 26sp , 2 secundare de 16sp, totul cu 0.3mm. Link spre comentariu
moro Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Scuze, m-am exprimat gresit... cred ca era de vina caffeaua si ora matinala.Ma refeream sa pui o sarcina in secundar, nu vorbeam de acel condensator din primarul trafului driver. Sau pune direct mosfetii fara sa ii legi la tensiunea de alimentare si vezi atunci ce ring mai ai Link spre comentariu
bolek Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Uite, ca sa nu vorbim pe langa subiect: Asa arata cand nu am traful pus, adica ceea ce iese din 3525 pus in punte confirm schemei, la bornele unde vine primarul trafului de comanda: Si asa devine cand leg si primarul la traf. SI asa devine cand pun si o rezistenta mica in secundarul trafului: WTF? A, si asa arata raposata sursa cu bipolare in primar, care a dat totusi 400w reali la iesire. Cu numai 2 tranzistori 13007 in primar, o consider totusi o performanta, sursa era de 235W JNC ...daca ar face si in calculator acelasi lucru, ar fi ceva...: Traful folosit este bobinat pe miez E42, conform regulilor elementare la smps, dar fara materiale deosebite. Link spre comentariu
bolek Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Asa patesti daca muncesti si nu gandesti...Erau prea putine spire pt miezul folosit. L-am pacalit. Am refacut cu 35 / 25 spire si acum nu mai moare etajul de iesire de la 3525.A, si din schema lipseste reactia de la pinul 1 la pinul 9. Ma mir cum functioneaza stabilizarea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum