Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alarma auto scitek astra a 10 pe un logan ajutor va .....

Vizitator rud

Postări Recomandate

Vizitator rud

Am cumparat un logan cu inchidere din fabrica sii de la cine l-am luat i-a pus si alarma dar aceasta a cedat.... asa k mi-am bagat nasu in ea... avea + anulat de la sirena si siguranta de 15A scoasa dupa firul de + de pe sub bord....Am pus o siguranta de 15A si am legat firul de la sirena...surpriza aceasta functioneaza ... dar exista si un dar pt k nu as fi mai creat acest subiect sirena nu functioneaza .... am legat firul + la borna bateriei iar aceasta functioneaza.....am crezut k e de vina firul de la alarma pana la sirena dar nici acela nu e vinovat .... alarma se comporta bine numai k nu functioneaza sirena, merge inchiderea dupa telecomanda alarmei si cea silentioasa si cea cu semnal sonor din interiorul masinii deci ea functioneaza!! am schimbat un tranzistor crezand k el e de vina .... dar nu e el.... va trebui sa incerc intregatele (uln2003A , pic16f73) va rog dati-mi o idee sau sa ma ajutati cu o schema a alarmei( nu cea de montaj k pe aceasta am gasit-o pe SCITEK.net)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costy

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări