Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

monitor crt relisys

Postări Recomandate

cumva are cineva o schema pt un monitor relisys(crt) model C708.Ca componente are un c.i.nt6865u final linii c5914(daca se poate un echivalent).Se aude un pacanit,nu se aprinde led-ul de stand-by.ce poate sa fie?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ERIK_

5

• tv1

4

• palcu ion

2

• nelu57

1

Top autori în acest subiect

salut.schema monitorului este diferita fata de sasiul pe care il am eu,pe final linii am un c5914.stii vreun echivalent? ce tensiuni treb sa masor.defectul pe care il am este un pocanit si ledul de stand-by nu se aprinde

Link spre comentariu

dintre tr uzuale incercati un bu508af iar daca se incalzeste incercati ceva cu rezistenta b-e(ex d1555)daca este din monitor,puneti 2515,2527...

Link spre comentariu

dintre tr uzuale incercati un bu508af iar daca se incalzeste incercati ceva cu rezistenta b-e(ex d1555)daca este din monitor,puneti 2515,2527...

este vb despre un monitor.Merge un b2520a?pt ca am unul.
Link spre comentariu

ar trebui sa mearga

Lam pus, si functioneaza,dar se incalzeste si miroase a incins.vreo idee?
Ideea e ca nu merge,nu vezi ce parametri are tranzistorul tau ?
Link spre comentariu

Daca pacane pare sa fie vorba de intrarea unei surse in protectie. Daca este de 17" posibil sa aiba etajul FIT separat de deflexia H; fiecare alimentat din surse separate.Verifica daca ai vreun scurtcircuit pe ceva tranzistoare de putere. Poti folosi BU2520-2525 pt FIT, sau deflexia H, sunt suficient de tari si rapide. Cea mai buna solutie este sa folosesti tranzistoare recuperate din alte monitoare...Schimba condensatoarele electrolitice din sursa principala; eventual si prin alte surse, daca par suspecte.Oricum, te asiguri mai intai ca sursa principala functioneaza corect; o repari daca este cazul, apoi decuplezi pe rand alte etaje de putere si vezi ce se schimba in manifestare.Sursele secundare sunt reralizate in majoritatea cazurilor cu tanzistoare FET canal N, gen IRF730-740 (mai rar IRF6910 care este canal P).Bafta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări