Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vreu sa cumpar casti si doresc sfaturi !

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappa_ii

6

• m4xx

4

• C0B

2

• Haralambie

2

Top autori în acest subiect

ba multumesc mult de sfaturi dar mi-am luat niste technicsuri !! cu toate ca am mai zis de citeva ori ca technics si panasonic nu mai iau dar se pare ca iar am comiso !credeam ca macar la casti sa fie si ei mai buni !!

Link spre comentariu

Ce model de Technics ti-ai luat? Eu am avut mai multe modele si am fost destul de multumit de ele. Eu ma refer acuma la casti pt dj (pt mixat) ca daca vrei casti pt auditie atunci se schimba problema.

Link spre comentariu

Technics sunt teribil de proaste la banii care sunt!Am modelul Rpf 300 si in 1 rand am reusit sa rup plasticul ala de 2 bani de 2-3 ori...apoi s-a jupuit vinilinul de pe ele foarte repede!La sunet sunt cam praf....parerea mea :).Sicner nu e mare diferenta intre ele si alte mizerii de 250-300 de mii alea din metro..

Link spre comentariu

acelasi model il am si eu!bine eu am dat doar 700 de mii pe ele ... un fel de ocaziedar problema nu e ca ar fi fragile , problema e ca nu imi plac cum se aud !

Link spre comentariu

Da..la mine era al 2lea off :) adica dupa ce ca sunt fragile(ai sa observi cum se rupe casca imediat!) cum ziceam..dupa ce ca sunt fragile mai se aud si ca draq!Din pacate eu am dat 1.2 milioane lei pe ele ... acum un an sau 2..acum stau lipite cu poxipol ..aruncate pe langa pat..Sfatul meu..nu cumparati acest model!

Link spre comentariu
Vizitator X-max

ce aveti fratelor ca ale mele la 3 sute rezista de 4 luni utilizate peste 12 ore pe zii..cat despre fidelitatea sunetului...ce vrei..la 3 sute de mii :d

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări