kappa_ii Postat Aprilie 29, 2005 Partajează Postat Aprilie 29, 2005 sa costa pina in 2 mil !! multumesc anticipat pentru sfaturi ! Link spre comentariu
Vizitator X-max Postat Aprilie 30, 2005 Partajează Postat Aprilie 30, 2005 ale mele watson la 279 000 se aud bine Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 30, 2005 Partajează Postat Aprilie 30, 2005 Da ce-i asa de greu ??? le faci proba si daca iti place cum se aud le cumperi :wink: Link spre comentariu
al_ex Postat Aprilie 30, 2005 Partajează Postat Aprilie 30, 2005 Behringer HPS3000, am dat 35 euro pe ele si sunt foarte multumit. Link spre comentariu
m4xx Postat Aprilie 30, 2005 Partajează Postat Aprilie 30, 2005 in principiu PHILIPS sau ALTEC :)astea nu prea au cum sa te dezamageansca ;) Link spre comentariu
kappa_ii Postat Aprilie 30, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2005 ba multumesc mult de sfaturi dar mi-am luat niste technicsuri !! cu toate ca am mai zis de citeva ori ca technics si panasonic nu mai iau dar se pare ca iar am comiso !credeam ca macar la casti sa fie si ei mai buni !! Link spre comentariu
kappa_ii Postat Aprilie 30, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2005 si in legatura cu philips si altec sint la fel sau chiar mai proaste decit technics !!trebuia eu sa iau akg sau Sennheiser Link spre comentariu
titro Postat Mai 1, 2005 Partajează Postat Mai 1, 2005 Ce model de Technics ti-ai luat? Eu am avut mai multe modele si am fost destul de multumit de ele. Eu ma refer acuma la casti pt dj (pt mixat) ca daca vrei casti pt auditie atunci se schimba problema. Link spre comentariu
C0B Postat Mai 2, 2005 Partajează Postat Mai 2, 2005 Technics sunt teribil de proaste la banii care sunt!Am modelul Rpf 300 si in 1 rand am reusit sa rup plasticul ala de 2 bani de 2-3 ori...apoi s-a jupuit vinilinul de pe ele foarte repede!La sunet sunt cam praf....parerea mea .Sicner nu e mare diferenta intre ele si alte mizerii de 250-300 de mii alea din metro.. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Mai 2, 2005 Autor Partajează Postat Mai 2, 2005 acelasi model il am si eu!bine eu am dat doar 700 de mii pe ele ... un fel de ocaziedar problema nu e ca ar fi fragile , problema e ca nu imi plac cum se aud ! Link spre comentariu
C0B Postat Mai 2, 2005 Partajează Postat Mai 2, 2005 Da..la mine era al 2lea off adica dupa ce ca sunt fragile(ai sa observi cum se rupe casca imediat!) cum ziceam..dupa ce ca sunt fragile mai se aud si ca draq!Din pacate eu am dat 1.2 milioane lei pe ele ... acum un an sau 2..acum stau lipite cu poxipol ..aruncate pe langa pat..Sfatul meu..nu cumparati acest model! Link spre comentariu
Vizitator X-max Postat Mai 2, 2005 Partajează Postat Mai 2, 2005 ce aveti fratelor ca ale mele la 3 sute rezista de 4 luni utilizate peste 12 ore pe zii..cat despre fidelitatea sunetului...ce vrei..la 3 sute de mii Link spre comentariu
m4xx Postat Mai 2, 2005 Partajează Postat Mai 2, 2005 oameni buni...ce mai aveti pe acasa ???dar ceva bun...adica vad ca va plangeti de cam toate :cry: Link spre comentariu
Haralambie Postat Mai 2, 2005 Partajează Postat Mai 2, 2005 si eu am technics, model rp-ht300 si sunt multumit de ele :wink: Link spre comentariu
kappa_ii Postat Mai 3, 2005 Autor Partajează Postat Mai 3, 2005 eu pina acum nu am mai ascultat casti care sa se auda mai prost decit niste boxe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum