Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masini cu telecomanda

Vizitator Vladutz_by

Postări Recomandate

Vizitator Vladutz_by

ce ziceti sa deschidem un subiect despre masinile cu telecomanda? Acest subiect poate contine tot felu de informatii refertitoare la constructia masinuteleor precum si scheme si mai stiu eu ce...Masinutele cu telecomanda ma intereseaza si pe mine si as vrea mai multe informatii despre crearea lo precum si niste scheme sau ceva.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cirip

8

• habarnam

6

• DJ_Speedy

3

• Swat Cat

2

Top autori în acest subiect

si eu m-am gandit sa fac o masinuta teleghidata.....as vrea sa o fac din 2 motorase de bormasina impreuna cu reductorul lor... problema e ca imi trebuie niste roti dintate din fier pt a face legatura cu rotile..... am zis 2 motorase ca vreau sa fac directia prin varierea viteze de pe o parte pe alta...si in plus cred ca as face-o 4x4... mi-ar trebuii un lant finut ca le si rotile din fata...niste exemple bune au fost la o emisiune pe discovery channel... era un concurs cu masinute facute cu care se bateau.. :d

Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by

-------------------------------------------------------------------------------- nu poate veni cineva cu o informatie completa despre cum se face o masinuta cu telecomanda?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Vladutz_by

as incerca eu da nu stiu sa o fac :( ca vreau cu comanda radio si nu stiu sa o fac si in ca nu am gasit undeva o schema si instructiuni exacteadica asa incepand de la zero tot :(daca are cineva sa ma anunte si pe mine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări