Vizitator mr4 Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Am acasa un laptop care are 19V si 3.42A. Pot folosi un alimentator universal care are 19V si 3.16A? Daca da, care ar fi diferenta? Link spre comentariu
Jimmy Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 dap, il poti folosi linistitsingura diferenta e ca, atunci cand vrei sa folosesti laptopu in timp ce se incarca, incarcarea o sa fie putin mai lenta. Link spre comentariu
Vizitator mr4 Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Exista vreo limita de amperaj +/- de care nu are voie sa treaca? Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 cum adica + ? poate sa fie incarcatorul si de 100 de A , consumatorul isi ia cat trebuie. pe minus e problema , daca furnieaza prea putin curent se poate incalzi si in cele din urma distruge. in cazul tau nu e nici o problema diferenta e prea mica Link spre comentariu
cirip Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Am acasa un laptop care are 19V si 3.42A. Pot folosi un alimentator universal care are 19V si 3.16A? Daca da, care ar fi diferenta? In general alimentatoarele de laptop sunt stabilizate. Daca alimentatorul universal nu este stabilizat, s-ar putea sa nu mearga. Si curentul e la limita. In general alimentatorul trebuie sa poata sa dea cel putin curentul cerut de sarcina. Deci ptr un consumator de 3.5A, un alimenattor capabil sa dea macar 4A ar fi mai potrivit.Cirip Link spre comentariu
Vizitator mr4 Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Am inteles, va multumesc tare mult pentru raspunsuri si ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum