Vizitator cat87 Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Salutare! Ma cam chinui sa fac un Driver de LED-uri RGB, dar care totodata sa aiba un afisaj LCD, cu un meniu, ceva de genul acesta: Problemele cele mai mari le am in ceea ce priveste programarea. Am gasit bucatele de program atat pentru driver cat si pentru LCD, dar ele sunt separate. Problema mea e cum sa le pun pe toate intr-un singur program functionabil. Partea de driver RGB o vreau destul de simpla. La apasarea pe un buton sa se treaca la urmatoarea culoare din memorie. Vreau sa dau utilizatorului posibilitatea de a-si face singur propria culoare, precum si stocarea acesteia intr-o memorie eeprom. Pentru LCD am gasit o schema pentru controlarea lui prin 2 canale. [attachment=1]2wirelcd.jpg[/attachment] Aceasta este schema de driver care intentionez sa o folosesc. [attachment=0]RGB driver.pdf[/attachment] In principiu, as dori niste sfaturi utile despre ce PIC sa folosesc, si cum sa fac programarea. Nu vreau mura in gura, poate niste link-uri care sa ma ajute, da daca e cineva dispus sa imi arunce un programel gata facut, eu nu ma supar... Ar mai fi si http://winavr.scienceprog.com/example-a ... utine.html Pare simplu la prima citire, voi aprofunda maine, sa vad daca pot folosi asa ceva. Link spre comentariu
Vizitator yo9hnh Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Degeaba incerci sa lucrezi cu WinAVR ca ala nu e pentru picuri ci pentru atmega.Eu iti recomand mikropascal.E foarte bun pentru incepatori si Helpul e foarte bine detaliat,contine f multe subrutine.Ceea ce vrei tu de facut e destul de simplu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum