Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

filtre si altele????? multe ?????

Vizitator OCTAVIAN

Postări Recomandate

Vizitator OCTAVIAN

Salutare tuturor, eu sunt mai nou pe forumul acesta si nu am asa mare experienta ddar nu asta conteaza acum, de mult timp vreau sa imi fac niste boxe bunicele si o statie dar financiar nu am reusit pana acum cand m-am apucat de boxe. Mi-am facu doua boxe din pal de 1,? cm de marime 50x39x33 cm, pe care planuiesc sa le echipez cu niste difuzoare ew1205 si tweetere driver titanium comp44 ( la acesta nu sunt hatarat ) as pune niste difuzoare mai de marca sau mai bune dar nu prea imi permite bugetul, oricum eu m-am cam blocat fa filtrele pasive pentru incinte, adica ce am gasit pe piata ori sunt scumpe ori basul pleaca de la cate sute de hertzi si eu vreau de la 40Hz pt un bas bun ( cat se poate la ce scule am ). Ma poate ajuta cineva cu problema asta pt ca eu am tot cautat pe net si nu am dat de ceva folositor, sau am gasit dar in momentul acela cautam altceva si acum nu mai gasesc pagina din nou .... , sau orice alte proble peste care e posibil sa dau mai devreme sau mai tarziu, orice e bine de stiut. Pentru niste filtre facute de mine stiu ca am nevoie de niste bobine sanatoase dar cum le fac sau unde, cine stie sa faca ? Practic cred ca am nevoie de ceva de genul 40-3000Hz pt medii bass si 3000 18000Hz pt driver (asta daca specificatiile difuzoarelor sunt corecte). Daca aveti ceva sfaturi legate de cum trebuie sa fie cutia pe interior sau orice altceva sunt binevenite. Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• Administratori

daca vei mai face cate 3 subiecte pentru orice intrebare desi esti nou nu vei sta nici mult.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări