oficemircea Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Doresc configurarea LAN a unui DVR pentru a putea fi monitorizat la distanta pe internet. Daca nu am postat unde trebuie,rog un moderator sa-l mute,plz nu sterge! Link spre comentariu
Blind Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Si eu vreau gps pe telefon dar nu se poate, deoarece am un telefon incapabil.Cand ceri ajutor, detaliaza problema, anume: ce tip de dvr ai? Manual de exploatare ai? Router ai cumparat? Link spre comentariu
oficemircea Postat Mai 9, 2009 Autor Partajează Postat Mai 9, 2009 atasez manualul de utilizare. Am un router Edimax,am incercat o configurare,dar pot vedea numai din reteaua locala,daca incerc sa intru din alta retea nu-l vede. Am internet de la o retea de cartier,am incercat sa ma conectez din alta retea (RDS, VODAFONE)dar nu pot. Link spre comentariu
Blind Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Ai setat de la port forwarding portul dedicat pentru dvr-ul tau, iar de la dhcp i-ai setat manual un ip pe baza adresei mac? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum