wiz26 Postat Iulie 23, 2004 Partajează Postat Iulie 23, 2004 Salut, mi se cam scurg ochii la incinta aceasta: http://www.speakerplans.com/page97.html Problema este ca am prin casa vreo patru difuzoare de 15" si incinta este pentru 18".Se poate face ceva pt a folosi acest tip de incinta cu un dif de 15"?Poate are cineva alte dimensiuni?! Link spre comentariu
Vizitator mart Postat Iulie 23, 2004 Partajează Postat Iulie 23, 2004 de ce nu incerci sa ..... :lol: transformi toate dimensiunile mai putin unghiurile...... :wink: stiu ca e fffffffffff "hard" dar poate iti iese.... Link spre comentariu
wiz26 Postat Iulie 23, 2004 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2004 M-am gandit la asta... poate gasesc totusi ceva mai "profesional".Multumesc de raspuns. Link spre comentariu
Vizitator Osiris Postat Iulie 23, 2004 Partajează Postat Iulie 23, 2004 Salut, eu nu te sfatuiesc deloc sa redimensionezi. Asta e un horn, si are niste curbe calculate foarte precis, in functie de caracteristicile difuzoarului. Din cate stiu, daca nu sunt proiectate corect...incintele astea se aud destul de naspa. Cauta documentatie pe net..poate iti proiectezi tu una. Link spre comentariu
Vizitator mart Postat Iulie 24, 2004 Partajează Postat Iulie 24, 2004 de ce nu incerci sa dai la schimb diful ala de 15" pe unu de 18" +diferenta "daca iti mai cere" daca nu inseamna ca esti norocos... :twisted: Link spre comentariu
wiz26 Postat Iulie 27, 2004 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2004 Buna treaba ar fi sa reusesc sa-l schimb.Dar nu prea cred ca voi gasi.Oricum, as fi mai interesat sa gasesc un horn pt. 15".Este mai usor de carat. Link spre comentariu
ReLLaXX Postat August 5, 2004 Partajează Postat August 5, 2004 Difuzoare de 15" e cam general. Ce marca sunt, si ce model? Poate se gaseste un folded-horn daca-mi spui mai exact ce ai la dispozitie. Link spre comentariu
wiz26 Postat Septembrie 15, 2004 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2004 Am un difuzor rusesc cred, record http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=1371 .Deocamdata pentru acesta caut, dar daca reusesc ceva mai am vreo patru difuri rusest de 15.Multumesc mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum