Vizitator zoltar Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Salut! Sunt la Facultate IMST la Poli si am nevoie de schita de executie a unei piese pentru examenul de licenta. Stiti cumva de unde as putea sa fac rost de asa ceva? De asemenea, mentionez ca nu conteaza ce fel de piesa este sau in ce industrie este folosita. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Salut! Sunt la Facultate IMST la Poli si am nevoie de schita de executie a unei piese pentru examenul de licenta. Stiti cumva de unde as putea sa fac rost de asa ceva? De asemenea, mentionez ca nu conteaza ce fel de piesa este sau in ce industrie este folosita.Si dupa licenta ti-ar place sa fi sef.... Link spre comentariu
Vizitator zoltar Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 ma indoiesc ca aspiratiile profesionale au vreo relevanta in discutia asta. este un forum totusi si nu am cerut lucrarea de diploma ci doar suportul acesteia de care nu am putut face rost de la nicio fabrica Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 9, 2009 Administratori Partajează Postat Mai 9, 2009 Eu nu am inteles ce vrei, daca vrei sa faci o schita atunci cel mai simplu e sa o faci din materiile invatate, ceva original. Daca vrei sa faci o piesa oarecare uite aici un link http://bedair.org/Ball/ball.html Link spre comentariu
Vizitator zoltar Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 pai...eu nu trebuie sa fac piesa...am nevoie de desenul unei piese pentru mai multe proiecte si pentru proiectul de diploma...ideal ar fi sa fac toate proiecte de acum incolo pe aceeasi piesa. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 9, 2009 Administratori Partajează Postat Mai 9, 2009 Eu unu nu am inteles ce vrei Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Eu am inteles ca dupa astia ne vom lua noi pensiile Link spre comentariu
Vizitator zoltar Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Eu am inteles ca dupa astia ne vom lua noi pensiile marlowe, nu te supara, te agiti degeaba. as fi inteles daca ceream o lucrare gata facuta pe care eu doar sa scriu numele. la facultate ni s-a cerut sa facem rost de desenul unei piese. imst inseamna ingineria si managementul sistemelor tehnologice. nu facem proiectari aici, doar analizam modul in care se realizeaza o lucrare si cum functioneaza piesele, ca apoi sa fim capabili sa facem un audit. eu avand acel desen ce contine toate cotele, o sa il analizez. poate nu am explicat destul de bine ce am de facut astfel incat sa se inteleaga si integritatea solicitarii. e in cerinta temei mele sa fac rost de un desen gata facut de la o fabrica. stiu ca 90% din populatie e corupta, dar hai sa nu generalizam si sa facem supozitii pripite... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 10, 2009 Administratori Partajează Postat Mai 10, 2009 dar ce piesa eu nu inteleg... pana la urma toate ce se folosesc intr-o fabrica sunt piese, piese de masini unelte, piese fabricate, piese strunjite, turnate, frezate, forjate.... piesesi desenul din linkul dat de mine e tot o piesa sau ma rog un ansamblu de piese car formeaza scula respectiva trebuie sa fi mai expicit ca eu tot nu am inteles, ceri asa: vreau desenul unui burghiu sauvreau desenul unei piulitaIn ambele cazuri gasesti poate 100 de desene cautant un pic cu GOOGLE Link spre comentariu
Vizitator zoltar Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 piesa poate fi din orice domeniu, cu o singura specificatie, si anume sa nu fie formata din mai multe piese. ca de exemplu arbore sau biela...si desenul trebuie sa fie acela dat muncitorului ca sa o realizeze, adica sa aiba mentionate toate dimensiunile de realizare Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 10, 2009 Administratori Partajează Postat Mai 10, 2009 Uite aici un desen cum se da muncitorului sa-l faca, este un stift si pe el poti sa-ti bazezi toate proiectele viitoare Link spre comentariu
Vizitator zoltar Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 thank you o sa ma duc cu desenul la facultate sa vad daca e bun... sincer, multumesc mult!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 "piesa poate fi din orice domeniu, cu o singura specificatie, si anume sa nu fie formata din mai multe piese. ca de exemplu arbore sau biela...si desenul trebuie sa fie acela dat muncitorului ca sa o realizeze, adica sa aiba mentionate toate dimensiunile de realizare"piesa din mai multe piese se numeste ansamblu thank you o sa ma duc cu desenul la facultate sa vad daca e bun... sincer, multumesc mult!!Si nu uita sa cotezi tesiturileSa pui tolerante geometriceSa specifici materialulSa specifici rugozitatileSa specifici tratamentul termic, termochimic si de suprafataSa pui clasa de executie pentru dimensiunile fara tolerantaBafta Link spre comentariu
Parakiosu2 Postat Iunie 18, 2009 Partajează Postat Iunie 18, 2009 Vai de viitorul tari asteia.Noua ne dadea la lucru manual si la desen tehnic sa facem desene si planuri pentru anumite piese la alegere.Si le facem singuri inclusiv fetele din clasa.Si unde mai pui ca eram clasa a 9 a.Si noi nu aveam PC si nici MSPaind corel drow sau autocad.ce ai cerut tu mai sus este la fel cum fac copii de clasa a 8 a din ziua de azi de dau masuri pe mess si intreaba :ba care ai formula de calcul a volumului sferei?cand daca deschizi google casesti 5000 de site uri cu formule.Bafta la axamen Link spre comentariu
Vizitator zoltar Postat Iunie 18, 2009 Partajează Postat Iunie 18, 2009 nu e mai simplu sa vorbesti ca daca ai ceva legat de subiectul deschis? nu sunt la scoala, nu fac desen tehnic si facultatea mea nu presupune proiectarea de piese. eu o sa fac audituri dupa ce termin facultatea si masterul, si nu ma intereseaza detaliile legate de proiectarea propriu zisa a piesei, ci specificatiile tehnice ca sa le pot verifica apoi. imi place sa cred ca asta chiar a fost un forum public din moment ce mi-a fost aprobata intrarea. nu ma intereseaza lectiile de morala deoarece nu sunteti persoane autorizate pentru asta si nici nu cred ca trebuie sa ma justific moral pentru a cere ceva. daca poti sa ma ajuti o sa iti multumesc politicos, iar daca nu, e de asemenea bine. daca cumva e cazul sa am mustrari de constiinta pentru dezinteres, ma priveste strict pe mine. fiecare are destule probleme personale de care sa se ingrijeasca ca sa isi mai permita irosirea de timp si energie pentru problemele altuia. nu ne cunoastem personal, nu ne stim calitatile si defectele ca sa ne erijam in presupozitii eronate legate de personalitate si caracter. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum