Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de spalat BEKO

aschiuta

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yglos3

4

• aschiuta

3

• yglos2

1

• cornel1962

1

Top autori în acest subiect

BIADI multumesc mult pentru promtitudine, dar eu aveam nevoie de continutul memoriei 24C01 W6 de pe placa. Continutul ei a fost alterat de catre un copil care s-a jucat cu intrerupatorul prelungitorului din care se alimenta masina. Multumesc inca odata.Cu stima aschiuta.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Poate cunoscatorii stiu unde sa gasesc o garnitura de hublou pentru BEKO WM 3450 E ( care acum imi scapa putina apa la nivel mai mare ) dar nu la un milion de lei cat am gasit pe net la un magazin online...Schimbarea garniturii se face greu ?Sa stiu daca se mai merita ori nu sa o fac...

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Sa revenim cu o problema noua.

Garnitura de hublou nu am schimbat-o, merge in continuare fara pb.

Dupa o serie de reparatii, (evacuare apa, amortizoare, curatat traseu evacuare de chiloti aspirati acolo pe unde numai D-zeu stie), am repus in functiune masina de spalat pentru o perioada scurta....

Din pacate trebuie sa o repar din nou si nu este o alta solutie. Adica tot ce se vinde pe piata acum de fabricatie noua, este absolut GUNOI fata de masinile de acum 8-10 ani. Nu exista masini de spalat de calitate, deci trebuie sa o repar pe cea veche. Avantajul enorm este ca are f putina electronica pe ea, este mai mult mecanica si programatorul merge ok.

Problema acum este ca nu mai centrifugheaza nici 500, nici 1000 rpm. Stoarcerea este doar la o turatie de lucru a motorului, de 40-60 rpm si atat.

Suspectez releul de actionare a infasurarii de mare turatie...dar poate ca altii s-au mai lovit de problema (comuna) si la alte masini de spalat si au ceva idei de spus.

Link spre comentariu

Nu a fost cazul. Partea cu taho-urile am vazut ca este f complicata chiar si pt noi care suntem de meserie...

Pana-n una alta am rezolvat prin curatarea contactelor de condensator.

Relee nu sunt pe placa, decat triace, pana acum ok.

Editat de yglos3
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

De vreo 2 luni au aparut alte probleme, total aleatorii...

Se intampla ca sa se intrerupa mersul motorului in mod spalare, pe sens invers ace de ceasornic, dar isi revine in 1 sec cu ceva suturi.

Am suspectat mizerie pe rotor/curatat...face la fel.

Cred ca e cazul de scos afara si verificat de o pereche de carbuni noi.

Editat de yglos3
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Scos afara in sfarsit dar sunt in stare perfecta, mai au 7 mm rezerva minim.

Problema este din fabrica generata de pozitionare imbecila la 110 grade pe rotor, in loc sa fie la 90, motiv pentru care se formeaza o margine pe carbuni.

Curatat, reparat marginea, pus la loc, merge ok inca 10 ani.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări