aschiuta Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Ajutati-ma va rog cu un damp de la masina de spalat BEKO model WM 5550T.Va multumesc mult. Link spre comentariu
Vizitator BIADI Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Salut ai rezolvat masina? Link spre comentariu
aschiuta Postat Iunie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2009 Nu. Nu am gasit dump pentru ea. Link spre comentariu
Vizitator BIADI Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 Aschiuta am un dump pentru WM5500T poate-ti merge. Link spre comentariu
aschiuta Postat Iunie 5, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2009 BIADI multumesc mult pentru promtitudine, dar eu aveam nevoie de continutul memoriei 24C01 W6 de pe placa. Continutul ei a fost alterat de catre un copil care s-a jucat cu intrerupatorul prelungitorului din care se alimenta masina. Multumesc inca odata.Cu stima aschiuta. Link spre comentariu
yglos2 Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Poate cunoscatorii stiu unde sa gasesc o garnitura de hublou pentru BEKO WM 3450 E ( care acum imi scapa putina apa la nivel mai mare ) dar nu la un milion de lei cat am gasit pe net la un magazin online...Schimbarea garniturii se face greu ?Sa stiu daca se mai merita ori nu sa o fac... Link spre comentariu
yglos3 Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Sa revenim cu o problema noua. Garnitura de hublou nu am schimbat-o, merge in continuare fara pb. Dupa o serie de reparatii, (evacuare apa, amortizoare, curatat traseu evacuare de chiloti aspirati acolo pe unde numai D-zeu stie), am repus in functiune masina de spalat pentru o perioada scurta.... Din pacate trebuie sa o repar din nou si nu este o alta solutie. Adica tot ce se vinde pe piata acum de fabricatie noua, este absolut GUNOI fata de masinile de acum 8-10 ani. Nu exista masini de spalat de calitate, deci trebuie sa o repar pe cea veche. Avantajul enorm este ca are f putina electronica pe ea, este mai mult mecanica si programatorul merge ok. Problema acum este ca nu mai centrifugheaza nici 500, nici 1000 rpm. Stoarcerea este doar la o turatie de lucru a motorului, de 40-60 rpm si atat. Suspectez releul de actionare a infasurarii de mare turatie...dar poate ca altii s-au mai lovit de problema (comuna) si la alte masini de spalat si au ceva idei de spus. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 ...verificati si taho !!! Link spre comentariu
yglos3 Postat Septembrie 11, 2016 Partajează Postat Septembrie 11, 2016 (editat) Nu a fost cazul. Partea cu taho-urile am vazut ca este f complicata chiar si pt noi care suntem de meserie... Pana-n una alta am rezolvat prin curatarea contactelor de condensator. Relee nu sunt pe placa, decat triace, pana acum ok. Editat Septembrie 11, 2016 de yglos3 Link spre comentariu
yglos3 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 (editat) De vreo 2 luni au aparut alte probleme, total aleatorii... Se intampla ca sa se intrerupa mersul motorului in mod spalare, pe sens invers ace de ceasornic, dar isi revine in 1 sec cu ceva suturi. Am suspectat mizerie pe rotor/curatat...face la fel. Cred ca e cazul de scos afara si verificat de o pereche de carbuni noi. Editat Februarie 3, 2017 de yglos3 Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 (editat) Cred ca e cazul de scos afara si verificat de o pereche de carbuni noi. Da !! Editat Februarie 3, 2017 de dan-a2 1 Link spre comentariu
yglos3 Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Scos afara in sfarsit dar sunt in stare perfecta, mai au 7 mm rezerva minim. Problema este din fabrica generata de pozitionare imbecila la 110 grade pe rotor, in loc sa fie la 90, motiv pentru care se formeaza o margine pe carbuni. Curatat, reparat marginea, pus la loc, merge ok inca 10 ani. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum