Vizitator erostamas Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Buna ma puteti ajuta si pe mine caut un integrat dar nu gasesc nici unde pe internet daca moate ajuta cineva ca imi trebuie la proiectu de absolvire este vorba despre BAZ 41 cu 14 picioare sau un alt integrat asemanator cu el. Va multumesc pt ajutor. Link spre comentariu
cipcirip Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Salut, cred ca e vorba de BA741 (beta A 741), si este un amplificator operational de uz general, compensat intern... Link spre comentariu
mecaboy Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Daca este circuitul indicat de cipcirip,acesta se gaseste in apropae orice magazin decent la preturi mici,este un circuit foarte des utilizat. Uite si aici un anunt,poate ai noroc http://www.electronica.ro/anunt/Vanzari ... 8768278979 Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Daca e vorba de "beta A741"- care este un amplificator operational de uz general, poti utiliza in locul lui oricare din urmatoarele : LM741, LM301, LM308, TL071, TL081, LF151, LF251, LF351, LF356 si mai sint o gramada de amplificatoare operationale care se pot monta. Dar cred ca este imposibil sa nu gasesti un A741 (in fata lui "A" se trece o "emblema" a producatorului: "beta" insemna IPRS Baneasa, ULA6741 produse in Polonia, UA741CP fabricate la Texas Instruments si multe altele). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum