Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cod blaupunkt paris rcr42

gabiz_ro

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiz_ro

2

• Felis

2

Vizitator mircea2345

cod 3777 sau 1722 confirmare sageata dreapta, ieri am facut unul si a mers perfect, sau poate nu este seria buna sau a fost rescris proc.

Link spre comentariu

nu mai e demult la mine ala,probabil a fost rescris proc. dar o intrebare cu ce a rezultat codul 3777?sau era tot 3722 si ai tastat gresit?

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
Vizitator aly79

Am un Blaupunkt Paris RCR42, l-am cumparat odata cu masina si n-a mers pe radio niciodata. Cauta si nu gaseste nici un post, dar merge pe caseta. Exista vreun cod pt asa ceva, sau are vreo piesa defecta?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am un Blaupunkt Paris RCR42, l-am cumparat odata cu masina si n-a mers pe radio niciodata. Cauta si nu gaseste nici un post, dar merge pe caseta. Exista vreun cod pt asa ceva, sau are vreo piesa defecta?

LOL vezi ca a fost mânarit e umblat in el de fapt nu e decodat e facut un strap pe pinii microprocesorului si în felul asta sa deblocat calea audio dar partea de prescaler si bucla pll e blocata in continuare degeaba incerci sa bagi coduri e dezactivata scrierea si validarea codurilor de strapul respectiv
Link spre comentariu

un blaupunkt paris rcr42 BP3774P8630781 codurile 3722,1722,3522 nu merg mai are cineva vreo idee inafara de reprogramat procesor?

La tine daca nu merg codurile inseamna ca ori au schimbat placa de baza a casului cu alta de la altul ori procesorul si atunci trebuie citit prin linia de date si deblocat (vezi ca are port I2C cu acces exterior nu trebuie sa desfaci casul)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări