liman64br Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 De curam am achizitionat un aplificator profesional si m-am hotarat sa-mi cumpar 2 difuzoare de bass modelul "USA 250"..dupa aprox o sapt cu unul dintre difuri am inceput sa am probleme...se incalzea foarte tare...pana cand bobina din interior s-a deformat incepand sa frece...m-am hotarat sa schimb bobina..am desfacut capacelul cu grija am scos bobina....shi am pierduto.....tot ce stiu legat de ea e diametrul sarmei 0,2mm..2 straturi...diametrul bobinei 35mm..impedanta 8 ohmi..."-CE NU STIU E LEGAT DE ADANCIMEA EI IN INTREFIER"...ma poate ajuta cineva ..multumesc mult! Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Ce difuzoare sunt aleA?...Dute la cineva care se pricepe sa rebobineze altfel le vei strica mai rau. Link spre comentariu
adircf Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 de curiozitate, ce amplificator profesional ai ? Link spre comentariu
liman64br Postat Mai 8, 2009 Autor Partajează Postat Mai 8, 2009 am atasat niste imagini cu respectivele difuri...modelul amplifului Sansui A-80...... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 De curam am achizitionat un aplificator profesional si m-am hotarat sa-mi cumpar 2 difuzoare de bass modelul "USA 250"..dupa aprox o sapt cu unul dintre difuri am inceput sa am probleme...se incalzea foarte tare...pana cand bobina din interior s-a deformat incepand sa frece...m-am hotarat sa schimb bobina..am desfacut capacelul cu grija am scos bobina....shi am pierduto.....tot ce stiu legat de ea e diametrul sarmei 0,2mm..2 straturi...diametrul bobinei 35mm..impedanta 8 ohmi..."-CE NU STIU E LEGAT DE ADANCIMEA EI IN INTREFIER"...ma poate ajuta cineva ..multumesc mult!o femeie cu miini de aurMaria 0729663327eu am reparat mai multe difuzoare la dinsa,inclusiv un saba in 1938cind suni sa i spui ca suni din partea lui VIOREL Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum