blue Postat Mai 8, 2009 Autor Partajează Postat Mai 8, 2009 Viobio, ia-o mai incet, cred ca Misa are dreptate si astenia de primavara lucreaza din plin, n-i se tot aminteste de tot felul de crize ,asa ca ce mai conteaza inca una... Link spre comentariu
byt Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Cred ca v-ati cam aprins in discutii, iar tema deschisa nu are finalizare.Cei care acceseaza EL Forum la varsta lor , calculatorul este mult mai aproape decat cartea. De aceea este mai usor sa intrebi pe net decat sa citesti o carte(era P4). Deci din zece necunoscatori, daca reusim unul sa-l lamurim ca trebuie sa invete electronica si sa citeasca si tot este un castig fara ca toti sa-l blameze.Inteleg ca unii nu au rabdare dar asta nu implica ca cei care cunosc lumea tuburilor sa fie mai flexibili.Pesemne asta este calitatea si cu asta mergem mai departe.in rest numai binebogdan Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Cred ca v-ati cam aprins in discutii, iar tema deschisa nu are finalizare.Cei care acceseaza EL Forum la varsta lor , calculatorul este mult mai aproape decat cartea. De aceea este mai usor sa intrebi pe net decat sa citesti o carte(era P4). Deci din zece necunoscatori, daca reusim unul sa-l lamurim ca trebuie sa invete electronica si sa citeasca si tot este un castig fara ca toti sa-l blameze.Inteleg ca unii nu au rabdare dar asta nu implica ca cei care cunosc lumea tuburilor sa fie mai flexibili.Pesemne asta este calitatea si cu asta mergem mai departe.in rest numai binebogdanin parte ai dreptate dar daca el nu are pic de cunostinte de fizica ,nu stie cum sa faca o masuratoare si mai citeste si ceva aberant pe net unde ajunge?ma crede cineva ca am citeva cunostinte de pe elforum care sunt studenti in anul 3 sau master la electronica sau alte specialitati conexe si sunt bita (vorba domnului Mateescu "electronisti care tin letconul de partea incinsa si audiofili care asculta condensatori si cabluri)?daca ei posteaza ceva gresit incepatorii o iau de buna si asa le ramine in cap Link spre comentariu
byt Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Cred ca v-ati cam aprins in discutii, iar tema deschisa nu are finalizare.Cei care acceseaza EL Forum la varsta lor , calculatorul este mult mai aproape decat cartea. De aceea este mai usor sa intrebi pe net decat sa citesti o carte(era P4). Deci din zece necunoscatori, daca reusim unul sa-l lamurim ca trebuie sa invete electronica si sa citeasca si tot este un castig fara ca toti sa-l blameze.Inteleg ca unii nu au rabdare dar asta nu implica ca cei care cunosc lumea tuburilor sa fie mai flexibili.Pesemne asta este calitatea si cu asta mergem mai departe.in rest numai binebogdanin parte ai dreptate dar daca el nu are pic de cunostinte de fizica ,nu stie cum sa faca o masuratoare si mai citeste si ceva aberant pe net unde ajunge?ma crede cineva ca am citeva cunostinte de pe elforum care sunt studenti in anul 3 sau master la electronica sau alte specialitati conexe si sunt bita (vorba domnului Mateescu "electronisti care tin letconul de partea incinsa si audiofili care asculta condensatori si cabluri)?daca ei posteaza ceva gresit incepatorii o iau de buna si asa le ramine in capbuna offfff asa este Link spre comentariu
THOMAS Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Cred ca v-ati cam aprins in discutii, iar tema deschisa nu are finalizare.Cei care acceseaza EL Forum la varsta lor , calculatorul este mult mai aproape decat cartea. De aceea este mai usor sa intrebi pe net decat sa citesti o carte(era P4). Deci din zece necunoscatori, daca reusim unul sa-l lamurim ca trebuie sa invete electronica si sa citeasca si tot este un castig fara ca toti sa-l blameze.Inteleg ca unii nu au rabdare dar asta nu implica ca cei care cunosc lumea tuburilor sa fie mai flexibili.Pesemne asta este calitatea si cu asta mergem mai departe.in rest numai binebogdan...corect,D-le Bogdan: "se gasesc pixuri si creioane peste tot,in "liberul" comert,numai ca unii scriu pe pereti sau in WC-uri,iar alti indivizi le folosec in adevaratul lor scop,asa este si cu calculatoru,el trebuie sa fie o extensie a mintii,o unealta si nimic altceva!" Va doresc un sfarsit de saptamana placut si relaxant! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum