Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

soft testare caracteristici HDD

Vizitator ana

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• srdjan

10

• MifTy

3

• ph3e4r

1

• Yo4You

1

Top autori în acest subiect

da...2008...programul iti da posibilitatea sa deschizi un fisier (avi, mp3, txt, sau *.* sunt filtrele)... odata ce l-ai deschis ia valoarea lui t1, il copiaza, ia valoarea lui t2, calculeaza t2-t1 si iti da un mesaj in milisecunde dupa care sterge fisierul ce rezulta prin copieredaca de asta aveai nevoie... evrika si cu placere

Link spre comentariu
Vizitator ana

da...2008...

programul iti da posibilitatea sa deschizi un fisier (avi, mp3, txt, sau *.* sunt filtrele)... odata ce l-ai deschis ia valoarea lui t1, il copiaza, ia valoarea lui t2, calculeaza t2-t1 si iti da un mesaj in milisecunde dupa care sterge fisierul ce rezulta prin copiere

daca de asta aveai nevoie... evrika si cu placere

cand il deschid imi apare Form1 cu un buton "Deschide"; la click pe el nu se intampla nimic :cry: End of statement expected Form1.vb Line 17 :-s (deci fix la linia MsgBox("Fisierul a fost copiat in " & CStr(timp.TotalMilliseconds) & " milisecunde avand lungimea de " & CStr(flen)) & " bytes" ) Hamm, cum incarc un mp3 sau un filmulet ca sa testez?pot face asta doar cu Debug->Start Debugging-> si Yes pt last successful build.de ce?
Link spre comentariu

pai dupa ce apesi deschide ti se deschide o caseta openfile... si acolo ai filtru pentru avi, mp3 sau txt

dupa ce dai pe butonul "open" din caseta de dialog se ia t1 se copiaza, se ia t2 se calculeaza timpu, se afiseaza raspunsu dupa care se sterge

MsgBox("Fisierul a fost copiat in " & CStr(timp.TotalMilliseconds) & " milisecunde avand lungimea de " & CStr(flen)) & " bytes" )

paranteza ce am bolduit-o pare a fi in plus

uite asa tre sa arate tot codul sursa:

Public Class Form1    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click        Dim flen As Long        Dim srcfile As String        Dim t1 As Date        Dim t2 As Date        OpenFileDialog1.Filter = "Video (*.avi)|*.avi|Music (*.mp3)|*.mp3|Text files (*.txt)|*.txt|All files (*.*)|*.* "        OpenFileDialog1.Multiselect = False        OpenFileDialog1.ShowDialog()        srcfile = OpenFileDialog1.FileName        flen = FileLen(srcfile)        t1 = Now        FileCopy(srcfile, "proba.dat")        t2 = Now        Dim timp As TimeSpan        timp = t2 - t1        MsgBox("Fisierul a fost copiat in " & CStr(timp.TotalMilliseconds) & " milisecunde avand lungimea de " & CStr(flen) & " bytes")        Kill("proba.dat")    End SubEnd Class
Link spre comentariu
Vizitator ana

deschid aplicatia si imi apare ceea ce se vede in print screen-ul atasat. La Click pe deschide NOTHING HAPPENS.Efectiv sta...inca de la deschidere apare err de jos :cry: Stergand paranteza bold-uita de tine imi apare " ) expected"

Link spre comentariu

uita-te mai bine la linia cu MessageBox ce am postat-o pe forum si verifica parantezele sa fie la fel...iti mai lipseste una la sfarsit chiar

Link spre comentariu
Vizitator ana

Form1.VBPublic Class Form1 Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click Dim flen As Long Dim srcfile As String Dim t1 As Date Dim t2 As Date OpenFileDialog1.Filter = "Video (*.avi)|*.avi|Music (*.mp3)|*.mp3|Text files (*.txt)|*.txt|All files (*.*)|*.* " OpenFileDialog1.Multiselect = False OpenFileDialog1.ShowDialog() srcfile = OpenFileDialog1.FileName flen = FileLen(srcfile) t1 = Now FileCopy(srcfile, "proba.dat") t2 = Now Dim timp As TimeSpan timp = t2 - t1 MsgBox("Fisierul a fost copiat in " & CStr(timp.TotalMilliseconds) & " milisecunde avand lungimea de " & CStr(flen) & " bytes") Kill("proba.dat") End SubEnd Class asta e:( nu pare sa-i lipseasca nici o paranteza

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări