LKornel Postat Octombrie 27, 2009 Partajează Postat Octombrie 27, 2009 Acum caut schema invertorului facut tot de DECA si ca se numeste " HYPERMOS inverter tech205E Link spre comentariu
Vizitator adyadrian Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 mai puteti pune schema ca nu mai exista:d Link spre comentariu
andreigradu Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 sper sa fie asta, am cautat prin fisiere si am dat de asa ceva:L-am spart in 3 sa incapa k maxim e 2M la arhive. Link spre comentariu
Jhn Postat Octombrie 16, 2019 Partajează Postat Octombrie 16, 2019 (editat) Doresc si eu schema invertorului din topic, daca ma puteti ajuta. Editat Octombrie 16, 2019 de Jhn Link spre comentariu
Daniel Daniel Johny Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 salut.O schema pentru DECA MASTRO MMA 40EVO ma poate ajuta cineva ?multumesc. Link spre comentariu
Jhn Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Salut, nu cred ca ai sa gasesti..... Anul trecut am reparat un Deca Mastro 50 Gen, nu stiu daca sunt identice, insa am poze cu oscilograme, si altele.... Daca e de folos, te ajut cu placere. Link spre comentariu
Daniel Daniel Johny Postat Iunie 3, 2020 Partajează Postat Iunie 3, 2020 multumesc mi-ar fi de folos.Acesta nu are semnal pe grile.... Link spre comentariu
Jhn Postat Iunie 3, 2020 Partajează Postat Iunie 3, 2020 Da-mi pe P.M nr. de telefon sau mail, si le trimit... Link spre comentariu
Dori Postat Martie 30, 2023 Partajează Postat Martie 30, 2023 Buna ziua. Am si eu nevoie de schema de la Mastro 50, daca puteti sa o mai puneti odata. Multumesc anticipat. Dorin B. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum