Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

GPS VIAMICHELIN X950

sbastta

Postări Recomandate

daca citeai ce scrie in acest topic iti dadeai seama ce trebuie sa faci.folosind laptopul pe un card SD de max 2GB (adica sa nu fie sdhc; sd nu poate fi mai mare de 2gb) trebuie sa-ti faci un director installSD in care sa pui aplicatia vampirep (nu stiu daca se mai gaseste arhiva pe elforum dar ai sanse mari s-o mai gasesti pe gpspassion - cauta pe google). unde gasesti vampirep vei gasi si instructiuni cum sa-l pui. odata facuta treaba aceasta poti sa ai acces la windows-ul de pe navigator. in starea asta pui igo si il lansezi in executie

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 79
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sbastta

34

• srdjan

33

• nickrvl

6

• vio90

1

Top autori în acest subiect

Vizitator patratzel1988

Am citit,am urmat intocmai instructiunile ce le-am primit,intrebarea este cum fac sa pun igo pe el? ce versiune imi trebuie? o descarc dupa torent? Sunt varza la capitolul asta ! Daca vrei sa ma ajuti pana la capat,iti sunt recunoscator.Acum el se deschide,vede windows-ul ala,dar cum fac sa instalez igo?

Link spre comentariu

exista versiune de igo8 care nu trebuie instalata... doar se copiaza pe card si din windows lansezi in executie programul igo. o sa ma uit diseara sau maine daca cumva il mai am acasa (slabe sanse). daca nu, va trebui sa-l cauti pe net...

Link spre comentariu

Mi-ai putea spune ce sa caut/ Denumirea lui igo,versiune,trebuie sa fie versiune dedicata pentru PDA?

igo8 e versiunea... circula pe net un kit care nu necesita instalare. mai multe detalii nu stiu.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări