Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

GPS VIAMICHELIN X950

sbastta

Postări Recomandate

• Răspunsuri 79
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sbastta

34

• srdjan

33

• nickrvl

6

• vio90

1

Top autori în acest subiect

nu stiu ce sa zic... incearca sa-l faci asa cum spun si aia in forumu gpspassion (dupa ce ai rezolvat sa te poti conecta prin activesync)... nu vad de ce nu ti-ar merge butonul start. probabil trebuie ceva editat in registrii dar cum eu nu mai am la indemana asa ceva nu iti pot da indicatii

Link spre comentariu

am instalat ambele programe care mi le-ai dat si activesync si celalalt. abia dupa ce am gasit driverul ptr x930 activesync l-a vazut. acum ce ar tb sa fac?

Link spre comentariu

mi-a aparut acum si explorer intru in storage card in installSD si apoi in IGO8 si dau pe iconita albastra si imi da eroarea: program application database cannot be found.

Link spre comentariu

gata. merge. dar uneori imi da urmatoarea avertizare: program memory is lowyou must select one task the amount of program memory, if available.convert some storage memory to program memory system control panel to adjust memory later.si e normal ca in includecard sa apara si acolo igo8? eu nu l-am pus acolo ci in storage card cum mi-ai zis tu.

Link spre comentariu

nu stiu ce e includecard :| ideea e ca ar fi bine sa mai eliberezi din memoria interna evident stergand ce nu-ti trebuie si pastrand doar ce ai nevoie

Link spre comentariu

deci ce pot sterge? pot sterge insatllsd? sau cu ala pot sa am windows-ul?bananapc ce este? la ce ajuta?pozele cu ce le pot vedea? este vreun programel?

Link spre comentariu

de pe card nu are sens sa stergi nimic pentru ca nu se foloseste de memoria cardului pentru executia programului... mai bine nu sterge nimic ca ai sanse mari sa faci boacane.pentru poze te poti uita cu asta dar nu-i pra confortabil...pentru foldere mari e greu sa parcurgi poza cu poza si cu animatie la incarcarea fiecareia...deci tine pozele in foldere de 10-20 de poze ar fi idealtot asa il dezarhivezi pe card ca si igo...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări