Vizitator dmf1968 Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 salut. imi spune si mie cineva ce boxe trebuie la un rostov? de 4 sau de 8 ohmi si cati W scoate? Link spre comentariu
Vizitator Reel2ReelMaster Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Cred ca ai gresit cu postarea! Rostovanul nu are ce cauta la Vintage (citeste bine, doar aparatele pe lampi) ci la Pubela Link spre comentariu
miron1947 Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 In prospect scrie, 15W/4ohmi. Link spre comentariu
zal Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Scoate mult mai mult, e echivalent la putere cu ampliful A350 (2x35W/8 Ohmi), norma ruseasc? de m?sur? nu era la fel de comercial? ca celelalte. Ar fi bune boxe de 8 Ohmi la orice putere peste 50W (merge mai rece). Se pot pune ?i de 4 Ohmi, dar singura problem? în acest caz e releul din protec?ie care e mic ptr curentul ce trebuie s?-i treac? prin contacte. Link spre comentariu
dj_dexter1975 Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Etajul final din Rostov e capabil sa debiteze 40w/4ohmi fara probleme ,dar,releul de protectie nu permite acest lucru,decupleaza dupa trecerea pragului de max.17w.Motivul?Rusii au facut ceva bun dar si mare astfel amplificatorul final din Rostov nu ar putea scoate distorsiuni nici sa vrei.Eu am anulat releul de protectie si faceam discoteca cu doua boxe unitra de 140w prin anii 90 cu acest monstru,dar nu avea nimic chiar de puneam si boxe pe 4 ohmi. Link spre comentariu
remus68 Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 e capabil sa debiteze 40w/4ohmi fara probleme,dar,releul de protectie nu permite ...merge, dar nu functioneaza... :cry: Link spre comentariu
zal Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Habar n-am avut c? protec?ia aia din Rostov, care e gîndit? numai ptr tensiune continu? la ie?ire, era a?a de?teapt?. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum