Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor pentru rostov

Vizitator dmf1968

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• miron1947

1

• remus68

1

• dj_dexter1975

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Reel2ReelMaster

Cred ca ai gresit cu postarea! Rostovanul nu are ce cauta la Vintage (citeste bine, doar aparatele pe lampi) ci la Pubela :ras:

Link spre comentariu

Scoate mult mai mult, e echivalent la putere cu ampliful A350 (2x35W/8 Ohmi), norma ruseasc? de m?sur? nu era la fel de comercial? ca celelalte. Ar fi bune boxe de 8 Ohmi la orice putere peste 50W (merge mai rece). Se pot pune ?i de 4 Ohmi, dar singura problem? în acest caz e releul din protec?ie care e mic ptr curentul ce trebuie s?-i treac? prin contacte.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Etajul final din Rostov e capabil sa debiteze 40w/4ohmi fara probleme :da ,dar,releul de protectie nu permite acest lucru,decupleaza dupa trecerea pragului de max.17w.Motivul?Rusii au facut ceva bun dar si mare :rade: astfel amplificatorul final din Rostov nu ar putea scoate distorsiuni nici sa vrei.Eu am anulat releul de protectie si faceam discoteca cu doua boxe unitra de 140w prin anii 90 cu acest monstru,dar nu avea nimic chiar de puneam si boxe pe 4 ohmi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări