THOMAS Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 VA ROG,daca are cineva datele de catalog pentru ELL60,am doua bucati(noi!)si nu stiu nimic despre ele!!!!- la prima vedere,uitandu-ma prin sticla la pini,pare la fel cu ELL80 (soclu noval),dar datele tehnice nu le gasesc. Va multumesc! Link spre comentariu
mișa Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Tot la prima vedere, pare ca acest tub nu exista. Poate o fi vreo comanda speciala pentru vreo aplicatie anume. Link spre comentariu
Kosmin Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Sa fie oare 2 buc EL60 in acelasi balon puse in paralel? Ca daca ar fi asa poti urmari foaia de catalog a lampii EL60 care face trimitere la EL34 fiindca sunt asemanatoare.(difera soclul)Cat despre identificarea pinilor cu ceva atentie se pot urmari conexiunile interne ale tubului(cred). Link spre comentariu
THOMAS Postat Mai 7, 2009 Autor Partajează Postat Mai 7, 2009 Sa fie oare 2 buc EL60 in acelasi balon puse in paralel? Ca daca ar fi asa poti urmari foaia de catalog a lampii EL60 care face trimitere la EL34 fiindca sunt asemanatoare.(difera soclul)Cat despre identificarea pinilor cu ceva atentie se pot urmari conexiunile interne ale tubului(cred).Am spus mai sus ca m-am uitat la picioruse si au dispunerea exact ca la ELL80. Nu poate fi vorba de EL34,este prea mica lampa ca sa fie doua EL34 (!!!!!!!) Lampile ELL60 sunt exact cat un EL84 ,nu mai mari,poate are dreptate ,poate sunt o comanda speciala pentru o anume aplicatie.O sa fac un montaj de probe pentru ELL80 in care o sa incerc ELL60,alta sansa nu am. Sunt niste lampi "simpatice" si ma gandeam sa le pun la treaba undeva,oricum,va multumesc pentru informatii. Link spre comentariu
THOMAS Postat Mai 7, 2009 Autor Partajează Postat Mai 7, 2009 daca ar fi sa urmaresc logica de notatie a tuburilor europene ar fi cam asa:-E , seria tuburilor cu 6,3V la filament-LL,dubal pentoda de medie putere -soclu noval= sigur Katod comun(pentru duble pentode)-60, seria tuburilor finale de medie putere cu max.35mA curent anodic..deci:ELL60 , dubla pentoda de medie putere,6,3V filament(curentul se poate masura),Iamax=35-40mAsoclu noval cu dispunerea simetrica a celor doua pentode si katod comun,in rest se pot stabili prin masuratori de laborator ceilalti parametri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum