Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am nevoie de ajutor cu un amplificator !!

Vizitator asjkdvk

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ari_panterra

5

• djlove

4

• BF37

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

nu ai citit ce am spus mai sus?daca vrei sa-ti iasa ceva,cumperi un driver serios,in functie de cat de mult coboara in frecventa driverul respectiv si de puterea sa,ii pui sau nu filtu,filtru care o sa-l realizezi printr-un simplu condensator nepolarizat pt ca filtrele pasive(ca si cele recomandate de tine,pe doua cai)au frecventa de taiere mult prea mare si nu va mai ajunge in driver frecventele de 500-1000-2000hz.in concluzie filtrele respective nu sunt bune din cauza frecventei de taiere pre mari.''Filtrul format din condensator e ceva relativ, lui iar trebui ceva serios acolo, ca sa isi faca bine treaba driverul. Fa un filtru RLC, bine calculat si pus la punct.'' daca-si ia un driver ca cel recomandat sau ceva de genul si nu abuzeaza de putere,nu ar avea nevoie de nici un filtru cel mult un condensator de 10 micro f in caz ca scapa volumul la maxim si cu vrecvente joase-f joase ,dar folosind semnal de la o orga(sau ceva de genul) e mai greu de realizat asta.

Link spre comentariu
Vizitator asjkdvk

ari_panterra abia acum am vazut ..

http://www.discopro.ro/?p=productsMore& ... ame=d220ti

asta nu ar fi bun ?

pana sa se arda tweeteru asta, a mers bine.. driveru pe care mi l-ai aratat tu e la 300W .. mie mi-a zgaltait dintii chiar si asta pe care il am eu ..

eu n-am orga/sintentizator separat.. am o clapa conectata la calculator.. am mai dat drumu si la muzica prin tweeteru ala.. probabil de aia s-a ars nu ? :))

Link spre comentariu

da,merge, si pui un condensator nepolarizat de 10 microF la 100V minim sau un filtru de separare cu frecventa de taiere la 1000hz.preferabil era unul( de driver vb) cu banda de frecvente de la 500-800hz,dar merge si asta.succes!p.s. al tau s-a ars pt ca e un piezzo ,si in care ai bagat cam toate frecventele,el suportand maxim 2-5w de banda larga pe o perioada scurta de timp

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări