Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sudarea circuitelor integrate CMOS

Vizitator wrongt

Postări Recomandate

Vizitator wrongt

NU stiu exact daca adresez subiectul in topicul care trebuie, dar am de lipit un circuit cmos, evident ca nu vreau sa ma vit cu ciocanul de lipit in el si am gasit clei conducator de curent electric, va rog sugeratimi niste idei cum sa inclei circuitul, multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidanie

1

• Blind

1

• NumLock

1

• harman37arun

1

Top autori în acest subiect

Il lipesti cu statie cu aer cald si flux. Mergi la un service gsm si vorbesti cu aia sa ti-l lipeasca acolo, contra cost desigur. Daca nu au statie cu aer cald...next gsm service.

Link spre comentariu

Daca adaptezi la ciocanul de lipit un varf corespunzator si ai legat la impamantre corpul carcasei ciocanului de lipit sa nu apara campuri electrostatice merge f bine cu ciocanul de lipit.Cu rabdare si sacaz suficient va iesi o treaba buna.

Link spre comentariu
Vizitator

Cum se numeste circuitul integrat? Ce fel de capsula are? In functie de capsula alegi metoda pentru lipire, aer cald sau letcon/pistol de lipit si fludor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări