viospatariu Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 salut...am conectat o boxa cu 2 difuzoare de 4 Ohmi la un mp3 in speranta ca se va auzi destul de tare...dar se aude foarte incet si as vrea sa stiu daca se poate face un aplificator pentru semnalul scos din mp3 pentru boxa...va multumesc Link spre comentariu
djlove Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Fa un amplificator cu un CI gen: Tda 2005, Tda 1557, etc... gasesti schema in datasheetul integratului cautand pe google.Si pune un titlul sugestiv topicului, nu salut .Nu ar fi rau sa citesti si regulamentul forumului inainte de a mai posta. Link spre comentariu
viospatariu Postat Mai 6, 2009 Autor Partajează Postat Mai 6, 2009 scuze dar nu am stiut ca trebuie sa pun titlul cu despre ce e vorba Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 ok, editeaza primul post si schimba-i titlul. Link spre comentariu
Mesterul Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Si cum ai legat difuzoarele:serie sau paralel. Inteleg ca esti cam paralel cu electronica......poata ma insel. Dar daca nu ai alta statie ori cauti pe la vre-un atelier un final audio gata facut, ii adaptezi un transformator ,o punte si un condensator de filtraj, ori daca ai combina audio, cu mufe de auxiliar ia un cablu si ai rezolvat-o. Alta data vino cu mai multe detalii cand ceri ceva Link spre comentariu
viospatariu Postat Mai 7, 2009 Autor Partajează Postat Mai 7, 2009 da poate ca stiu mai putine in domeniul asta da nu sunt chiar paralel,si ce daca sunt acuma asa mai incepator vreau sa invat mai multe...nici tu nu cred ca stiai mai multe si nu cred ca te-ai nascut invatat... Link spre comentariu
kmykze Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Nu vreau sa te jignesc dar daca tu legi boxele direct la mp3-player clar esti paralel cu electronica, nu zic ca eu as fi mai breaz dar nici asa pozitiv ca tine nu sunt...On topic vezi Thread-ul meu o sa te ajute sa incepi. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 exista sectiunea incepatorilor. Link spre comentariu
Postări Recomandate