Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HELP

Vizitator nemuritor

Postări Recomandate

Vizitator nemuritor

AM UN hp-pavilion-dv5-1210es CU VISTA PE EL SI VREAU SA PUN XP. Dupa ce incarca in dos toate de pe cd-ul de instalare cand sa ajunga la meniul unde trebuie sa dau F8 imi da ecran albastru cu o eroare si gata. Vista merge pe el daca dau restart. Ma ajuta si pe mine cineva cu chestia asta ca nu mai stiu ce sa-i fac PLS.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

4

• 2informaticos

1

Top autori în acest subiect

Am impresia ca ai un laptop care are un BIOS ce suporta doar Vista. Fie ii faci un update de BIOS ( si te risti un pic ) fie il lasi asa cum e.Baga WIndows 7 ca e vista compatible si pe ala ai suport complet pentru aplicatiile care ruleaza pe XP.

Link spre comentariu
Vizitator nemuritor

pai deja am sters vista din calc ca era in spaniola si nu intelegeam nika :dsi daca trag alea de pe sit nu trebuie cracuit ceva?

Link spre comentariu
Vizitator marius15g

pai deja am sters vista din calc ca era in spaniola si nu intelegeam nika :dsi daca trag alea de pe sit nu trebuie cracuit ceva?

si nu puteai sa schimbi in limba romana? :rade: ce era asa greu iti arata in bara :ras:
Link spre comentariu

Poti instala linistit Windows XP, Doar ca, asa cum s-a mai discutat pe forum, trebuie sa folosesti la instalare un disc cu drivere SATA integrate. Foloseste nLite, sau descarca un disc de genul asta de pe vreun torrent...Poti deasemnea sa verifici daca in BIOS se poate dezactiva optiunea Native SATA.Sau daca poti pune SATA mode compatible, ceva de genul asta.Oricand poti dezactiva AHCI la o instalare fara drivere SATA, ALT+F7 (cand iti apare mesajul cu Press F6...), dar nu va lucra cum trebuie laptop-ul; chiar nici nu se mai inchide singur din Windows...Eu am pus XP pe o groaza de HP noi: dv2, dv5, dv6, dv7, dv9, v2000, v5000, v6000...Drivere gasesti cautand prin Internet; de obicei pe forum la HP, sau pe ceva forum la rusi. Daca chiar nu dai de ele ma contactezi ca le am salvate.Bafta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări