TITI Postat Aprilie 28, 2005 Partajează Postat Aprilie 28, 2005 Poate intereseaza pe careva acest amplificator, nu trebuie decat sa dowun PDF http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... 0200W.html Link spre comentariu
Vizitator lucian_v Postat Mai 7, 2005 Partajează Postat Mai 7, 2005 L-a facut cineva? Eu nu gasesc integratul ala hip.... un echivalent pt el stie cineva? Link spre comentariu
Vizitator lucian capraru Postat Mai 8, 2005 Partajează Postat Mai 8, 2005 am vazut schema mai demult,e simpatica,dar cine stie in romania nu gasesti niste piulite dapa-i asa integrate,eu am facut amplificatoare normale cu piese clasice si au trebuit luni de zile sa le procur din tara.unele scheme sunt doar ca sa ne tina pe noi la curent cu teoria. Link spre comentariu
Vizitator lucian_v Postat Mai 8, 2005 Partajează Postat Mai 8, 2005 Dar din experienta voastra, cei care va pricepeti ar functiona ? Eu unul nu am vazt sa aiba traf schema aia. Ar merita efortul sa caut echivalente pt piesele care nu se gasesc si sa incer sa o fac? Link spre comentariu
Vizitator lucian capraru Postat Mai 8, 2005 Partajează Postat Mai 8, 2005 cred ca merge dar nu cred ca sunt echivalente,ia-o ca pe o documentatie,nu te apuca sa faci asa ceva!!!!! Link spre comentariu
Vizitator lucian capraru Postat Mai 9, 2005 Partajează Postat Mai 9, 2005 nu are traf dar are doua bobine pe tor de 10Mh,nu e problema dar cine face cablajul,la mana e dificil,iar prin alte metode foto e cam neclar.schema sigur e buna am studiato. Link spre comentariu
micutu Postat Mai 9, 2005 Partajează Postat Mai 9, 2005 mai nu va mai complicati cu scheme de-astea si faceti-va si voi cum face toata lumea, un smps. Daca nu reusiti va ajut eu; da-ti-mi privat. Link spre comentariu
Vizitator lucian capraru Postat Mai 10, 2005 Partajează Postat Mai 10, 2005 surse ridicatoare am facut cu duiumu,dar nu am facut pana acum nici un amplificator audio in clasa D.In schema asta sursa e tot ridicatoare nimic nou,ce e frumos la intreg amplificatorul e ca are un randament de 95 %,pe cand un amplificator analog undeva la 65-70%,si nu mai trebuie cine stie ce radiator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum