Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de spalat face ca mitraliera

danb1974

Postări Recomandate

Masina de spalat Ariston AMD129 (1200rpm, uscator, recenta). In ultima vreme cind stoarce de cele mai multe ori cind ajunge la turatii mari face ca mitraliera de se aude prin doua usi inchise.Nu vibreaza excesiv, cuva nu cred ca are cursa mai mare de 2cm, masina sta frumos pe loc (oricum are pe undeva un senzor care ii taie elanul daca e dezechilibrata rau).Cuva nu pare sa loveasca in nimic (am miscat-o in toate partile). Zgomotul apare progresiv cu cresterea turatiei. De sus nu am vazut nimic vizibil desprins (nu ca ar avea multe chestii inauntru chit ca are uscator).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danb1974

4

• cioarga

1

• KOSTYKA

1

• Mesterul

1

Top autori în acest subiect

Nu cred, nu are joc, mult prea noua, parca altfel suna rulmentulMa gindesc ca e vreun surub/suport rupt/slabit dar jocul apare numai la vibratiile care apar la turatii mari si atunci incepe bataia (hm, suport motor? greutate? - oricum ceva fixat in mai multe puncte si greu)

Link spre comentariu
Vizitator

Eu am patit ceva asemanator ca varsase un pahar cu suc si stersese numai pe dinafara, fara sa-mi spuna. Intrase sucul printre plastice, se lipea si la anumite turatii mari se dezlipeau repetat cu pacanit.

Link spre comentariu

Cred ca m-am prins.Bai ce bizoni si astia de la ariston... Faci o masina de spalat cu uscator (16 bulioane) si te scirbesti la pompa de apa la care desi are 4 suporti pui doar 2 suruburi si te bazezi pe cele 2 gherute de plastic subtire sa o tina sa nu vibreze.Gherutele sint la mine in mina...Acuma ar trebui sa ma iau de garantie sa schimbe pompa numa asa de-al naibii, da' ma gindesc ca e mult mai simplu sa bag eu si celelalte doua suruburi decit sa-mi pierd jumate de zi asteptind dupa service.Altceva care sa aiba joc n-am vazut, motorul si greutatea par tapene.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Tot niste "tziriieli" apar si din cauza acelor panglici metalice folosite la intarirea sutienelor. Casnica baga la spalat sutienul, lama metalica iese si intra intre cuva si suport. La viteza acesta este antrenata de apa si incepe sa tziraie..Si am mai gasit si bani - monede desigur! Probleme intalnite de mine .

DE TINUT MINTE SI DE SPUS LA PRIETENI ! BAFTA !

Link spre comentariu

Masina de spalat Ariston AMD129 (1200rpm, uscator, recenta). In ultima vreme cind stoarce de cele mai multe ori cind ajunge la turatii mari face ca mitraliera de se aude prin doua usi inchise.Nu vibreaza excesiv, cuva nu cred ca are cursa mai mare de 2cm, masina sta frumos pe loc (oricum are pe undeva un senzor care ii taie elanul daca e dezechilibrata rau).Cuva nu pare sa loveasca in nimic (am miscat-o in toate partile). Zgomotul apare progresiv cu cresterea turatiei. De sus nu am vazut nimic vizibil desprins (nu ca ar avea multe chestii inauntru chit ca are uscator).

Omule, schimba rulmentii, caci sigur unul din ei e dus, ori are joc, ori i s-a rupt camasa unuia iar bilele umbla alandala, iar daca te bagi sa ii schimbi , inlocuieste si semeringul caci sigur e si el afectat din cauza rulmentilor uzati. iti poti da seama daca rulmentii sunt uzati si daca bagi mana in cuva si misti de ea, daca are joc , automat si rulmentii au, deci sunt de inlocuit, iar daca nu, atunci e bine, desfa burduful de cauciuc din fata si vezi sa nu fi intrat ceva intre cuva si bazin de iti provoaca zdranganeala respectiva, bafta!!!
Link spre comentariu

Ca sa nu mai fie dubii ca e de la pompa ,sutien, snururi cu plastic la capete ,fermoare si alte abtibilduri sau nasturi metalici, da-i o stoarcere fara rufe si vezi daca mai face probleme !

Link spre comentariu

Am apelat la garantie. Raspunsul corect e ca doua suruburi care tin greutatea (piatra) erau slabite si la turatie mare din cauza miscarilor bruste piatra incepea sa aiba o miscare usor diferita de a cuvei, cu care se intilnea la fiecare rotatie. Asa pe loc nu m-am prins pentru ca nu era suficient joc - abia cind a tras omul "cu ura" de piata a vazut ca misca.Rusine pt. fabricant ca s-a intimplat asta inca din garantie (nu m-am uitat daca a folosit grovere, ma gindesc ca pasta anti-destringere n-a folosit).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări