Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

transmisie wireless

Postări Recomandate

buna seara Va cer ajutorul pentru realizarea unei transmisii audio si video, intre un calculator si o plasma (video proiector)Ce echipamente sunt necesare ?Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tudor

5

• The Stressmaker

2

• George(sb)

2

• adircf

1

Top autori în acest subiect

iti recomand sa folosesti cabluri, si inca de ce-a mai buna calitate, am incercat eu la un club, dupa care am mai discutat si cu altii, si se pare ca tehnologia inca nu e pusa asa cum trebuie la punct, sau cel putin nu la nivelul nostru financiar

Link spre comentariu
Vizitator marius15g

Pai iti trebuie o mufa galbena ca in imagine de mai jos si cablu. Mufa galbena intra in spate la pc iar cablu cu mufa galbena intra in cealalta mufa galbena...mufa rosie si alba e L si R pentru sunet...daca ai sistem audio tragi din pc(daca ai mufa jack la sistem bagi mufa unde arata casti la pc) mufa rosie si alba in sistem pt sunet iar cea galbena in video proiector sau plasma

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

treaba cu "mufa galbena" e varianta sa zicem improvizata, merge la 2-3 metrii, in conditiile in care omu a pus problema de transmisie wierless probabil ca e vorba de o distanta mai mare si atunci recomand cablu SVGA profi ecranat, pana si un simplu cablu de curent care trece pe langa cablul de semnal cauzeaza niste probleme de te da peste cap

Link spre comentariu

iti recomand sa folosesti cabluri, si inca de ce-a mai buna calitate, am incercat eu la un club, dupa care am mai discutat si cu altii, si se pare ca tehnologia inca nu e pusa asa cum trebuie la punct, sau cel putin nu la nivelul nostru financiar

Multumesc George pentru sfat Nu m-am abatut niciodata de la aceasta tehnologie numai ca de data asta s-a terminat nu pot folosi cabluriIncovenientul este ca sunt treceri prin planseu de beton si pereti din caramida care au fost armati cu plase din fibra sau otel beton s-a incercat o strapungere prin planseu iar rezultatul a fost un dezastru (nu a fost o gaura ci o spartura)Firma care a facut aceasta incercare avea ceva experienta Eu nici nu am dotarea necesara nici priceperea pentru a face gauri in beton
Link spre comentariu

fa rost de un ciocan roto-percutor(bormasina cu percutie) si de doua spirale cu cap vidia,unul mai mic pt strapungere si altul mai mare pt gaura finala(diametrul necesar) si penetreaza betonul :sparge: ca altfel nu vei putea transmite semnalul prin mediile respective cu o calitate buna si fara costuri considerabile ale aparaturii folosite.succes!p.s.gara o faci pt cabluri,nu pt a transmite prin ea :rade:

Link spre comentariu

Depinde de distanta intre cele doua puncte.Poti incerca o transmisie nesecurizata cu un modulator TV(eventual scos dintr-o camera de supraveghere wireless) conectat la iesirea s-video(mufa galbena) plus un modulator FM stereo la calculator iar la plasma foloseste antena plasmei(daca e tv) plus un radio fm cu iesire audio.Altfel incearca doua laptop-uri sau desktop-uri cu wifi in cele doua puncte suficient de performante sa suporte fluxul de date,unul din ele(partea cu plasma) cu placa video cu iesire s-video.

Link spre comentariu

Depinde de distanta intre cele doua puncte.Poti incerca o transmisie nesecurizata cu un modulator TV(eventual scos dintr-o camera de supraveghere wireless) conectat la iesirea s-video(mufa galbena) plus un modulator FM stereo la calculator iar la plasma foloseste antena plasmei(daca e tv) plus un radio fm cu iesire audio.Altfel incearca doua laptop-uri sau desktop-uri cu wifi in cele doua puncte suficient de performante sa suporte fluxul de date,unul din ele(partea cu plasma) cu placa video cu iesire s-video.

dar echipamente specializate nu exista ?nu cred ca o transmisie in ".....11g" este cea mai buna sigur apare un dezavantaj legat de calitatea placii wireless a calculatorului distanta in linie directa este 15 m
Link spre comentariu

Google: http://www.google.ro/search?hl=ro&q=con ... =&aq=f&oq=

Sau pe forum o discutie asemanatoare : viewtopic.php?f=13&t=40199

In wifi distantele acoperite in linie dreapta sunt de ordinul catorva sute de metri.Serverul WP-S1000 se comporta ca cel de al doilea computer din ce am scris mai sus referitor la conexiunea wifi.In cladirea aceea nu ai "gauri naturale" gen apa,gaze,coloane iluminat intre etaje? Daca nu preferi wifi atunci trebuie sa folosesti acele gauri sau sa ocolesti cu cablul pe la tocurile ferestrelor sau geamurilor (nu e estetic...).Succes.

Link spre comentariu

Google: http://www.google.ro/search?hl=ro&q=con ... =&aq=f&oq=Sau pe forum o discutie asemanatoare : viewtopic.php?f=13&t=40199In wifi distantele acoperite in linie dreapta sunt de ordinul catorva sute de metri.Serverul WP-S1000 se comporta ca cel de al doilea computer din ce am scris mai sus referitor la conexiunea wifi.In cladirea aceea nu ai "gauri naturale" gen apa,gaze,coloane iluminat intre etaje? Daca nu preferi wifi atunci trebuie sa folosesti acele gauri sau sa ocolesti cu cablul pe la tocurile ferestrelor sau geamurilor (nu e estetic...).Succes.

Multumesc de sfat sunt amindoua interensante Eu am gasit un produs VIDTRANS care merge f. bine cu camere de supraveghere in schimb are doar intrari video complex + audiosper sa-l gasesc si in Romania si sa fac niste probe
Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
Vizitator CristiAnglia

Cea mai buna calitate se obtine prin cablu HDMI. Asta in cazul in care calculatorul si TV-ul au conexiuni HDMI. Eu asa le am conectate si crede-ma ca imaginea este oglinda.

Link spre comentariu

Cea mai buna calitate se obtine prin cablu HDMI. Asta in cazul in care calculatorul si TV-ul au conexiuni HDMI. Eu asa le am conectate si crede-ma ca imaginea este oglinda.

credema ca sunt adeptul trasmisiei prin cablu de data asta sunt nu pot sa trag un cablu, chiar daca pare ciudat
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări