Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recunosterea protocolului rc5 cu microcontrolere avr

Vizitator tigergeo1987

Postări Recomandate

Vizitator tigergeo1987

poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un proiect (programare +schema ) ,recunoasterea protocolului RC5 folosind microcontrolere avr;practic in momentul in care este recunoscut protocolul rc5 sa se aprinda un led;astept oferte pe id tgr_clk

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasile eugen

2

• Laci

1

• danzup

1

Am si eu o intrebare referitoare la protocolul RC5 in bascom,fiecare tasta a telecomenzi are un cod, care trebuie introdus pebtru o funtie respectiva.Inca o intrebare ar fi coduri pentru protocolul RC5 sunt in zecimale.

Link spre comentariu
Vizitator adina

Acelasi proiect se pare ca trebuie sa il realizez si eu. Am cautat receptorul infrarosu 1738 si deocamdata nu l-am gasit in stoc (cel putin la magazinele de pe maica domnului). As fi vrut sa il inlocuiesc cu TSOP1138 (imi trebuie unul de 38kHz) dar nu am gasit pe net niciun proiect care sa-l fi folosit impreuna cu atmega16 (microcontrollerul de pe placuta mea). Ce ar trebui sa iau in considerare ca sa stiu daca merge? De asemenea (sper sa nu sune foarte noob :d) am gasit TSOP1738-TFK si nu prea pricep care e diferenta (PHOTO MOD vs. IR RECEIVER).

Link spre comentariu

am reusit sa initializez , receptorul de infrarosu l-an recuprat din video , si mai am incercat citeva recuperate tot model mai vechi,cele in introduse intr-o carcasa metalica,si ca telecomanda merge de la TV nei ,teletech philips si amtestat si una universala luata dela magazin chinezesc si merge cu codurile de la philips

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări