Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se blocheaza placa de sunet

yo9hnf

Postări Recomandate

Va salut !Am o placa de sunet Philips........Daca ascult muzica (mp3 sau flac) cu Winamp sau altceva merge 20sec-2min si se blocheaza pentru cca. 5secunde.....merge intrerupt.Daca ascult radio on line merge perfect ; filmulete de pe youtube la fel - OK; filme cu BSplayer - OK.Ma dispera !Aveti vre-o idee ?Radu DAN

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

5

• nelu57

2

• MifTy

1

• altuser

1

Top autori în acest subiect

Vizitator

Incearca sa verifici daca:- la Winamp, la Preferences, la Plug-ins, Output, Nullsoft DirectSound Output, la Device ar trebui sa ai selectat Primary Sound Driver (presupun ca placa de sunet e unica din sistem).- tot acolo, debifeaza Allow hardware acceleration (posibil sa fie cauza pentru care are intreruperi)- bifeaza Create primary buffer (cine stie, poate asta o rezolva)- la tabul Buffering, da un Reset to default values (asta ar trebui sa-ti seteze un buffer length de 1000 ms, prebuffer de 500 ms, buffer-ahead de 1000 ms). Daca asta nu rezolva problema, incearca sa maresti buffer length la o valoare rezonabila (daca maresti cu mult, vei avea probleme cu viteza de raspuns a reglajelor pe EQ sau cu sincronizarea efectelor vizuale - nu ca ar fi chestii importante, comparativ cu faptul ca s-ar putea sa mearga...).Daca nimic nu merge, incearca sa selectezi din lista de plug-in-uri de iesire (output plug-ins, acolo unde ai gasit DirectSound...) plugin-ul WaveOut. E mai simplu, utilizeaza driverele native ale windows-ului, si daca-ti merge MP ar trebui sa-ti mearga. In schimb are niste dezavantaje... da' din nou, simplul fapt ca merge ar trebui sa le anuleze.Sporuri.

Link spre comentariu

driverele pentru placa sunt ok? ce SO folosesti?

Multumesc pentru raspuns !Driverele sunt cele originale. Win XP
adic? alea din kitul de xp????mai bine caut? driverele de pe pagina produc?torului ?i instaleaz?-le, c? a?a am zis ?i eu: dac? le-a avut xp-ul e ok.?i aveam cam acelea?i probleme cu sunetul ca ?i tine.
Link spre comentariu

-Driverul este cel original de la Philips, de pe CDul placii. Am instalat si versiunea mai noua, de pe net, parca 4.05;-OS - Win XP;-LEDul de la HDD....nu il am conectat :d-Am facut toate modificarile de care a zis BogdanA74 dar nimic. O sa incerc si cu alt driver de la Wave Out.

Link spre comentariu

Incearc? o versiune mai veche de winamp...

Vezi cumva s? nu ai cumva f?cut? setarea în winamp pe 24 biti...eventual alege din setarile winamp-ului o calitate mai slab? a sunetului...eventual mono...pe 16 sau 8 bi?i...etc.?i vezi ce se întâmpl?...
Link spre comentariu

Va salut !Am descoperit beleaua. Merge sunetul perfect cu Winamp...daca am fisierul mp3 pe HDD.Eu tineam muzica pe un HDD extern - media player.Placa de baza are USB 1.Am pus USB2 to PCI controller.Media Playerul il conectez deci la USB2 dar totusi...are un timp de rapsuns destul de mare...nu stiu de ce. De exemplu dau jos cu uTorrent direct pe media player si cu 8Mb/s.Curios....

Link spre comentariu

Ok ! Va multumesc ! O sa incerc.E posibil cumva sa fie de la un prelungitor USB ordinar, subtire si fara filtru ?!Acum am varat media Playerul direct in controllerul 2.0 (fara sa-i mai pun prelungitor) si pare sa mearga f. bine ! In acelasi timp dau si jos cu uTorrent si dezarhiver si 3 arhive+winamp.PS : De cand a aparut Winamp 5...lumea s-a schimbat :limb: ....adica pe un 586....se bloca calculatorul, dar winampul 5 mergea de rupea.

Link spre comentariu

Prelungitoarele alea USB subtiri sunt foarte proaste. Achizitioneaza unul cu cablul mai gros (poate sa fie si fara filtre) si o sa mearga mai bine...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări