Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eminence sau Paudio

Bogdi12001

Postări Recomandate

Cum sa nu ai? I-mi iau un woofer de la Sal si ii dau in gura la Paudio si in plus la banii acestia difuzoarul de la sal are magnetu mai mare. Gluma e gluma dar deja lumea compara Sal cu Paudio PS: nu mai zic nimic de sal ca si-o iau si astia in cap si cresc si ei preturile

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi12001

11

• Sharky

7

• radue

6

• VTP

5

Top autori în acest subiect

Cum sa nu ai? I-mi iau un woofer de la Sal si ii dau in gura la Paudio si in plus la banii acestia difuzoarul de la sal are magnetu mai mare. Gluma e gluma dar deja lumea compara Sal cu Paudio PS: nu mai zic nimic de sal ca si-o iau si astia in cap si cresc si ei preturile

Ce wofer sa iei de la SAL sa fie mai bun ca un Paudio, poate sa iei de la Sal modelul lor de top si de la Paudio un model low cost. Daca ai compara modele de top de la cei 2 producatori Paudio iese mult, mult de tot mai in fata.
Link spre comentariu

Alo alo, pana sa dai cu barda ia uite-te ca ce a spus alphso e in gluma. Oricine isi poate da seama de asta, chiar daca e pe dinafara.V-a prins rau virusu asta cu cele mai bune capace, pardon difuzoare, de sariti sa le aparati obseste, chiar si cand nu e cazul.

Link spre comentariu

si ca o completare oof-topic am avut un Mackie, asta: http://www.mackie.com/products/swa1801z/index.html la reparat, un idiot i-a aplicat 400W la intrare dintr-o putere Yamaha :bataie si i-a trimis finalii pe lumea ailalta, nu m-am putut abtine desi am avut o groaza de suruburi de desfacut sa vad ce minune de difuzor are, caci credeti-ma, te dadea afara din casa pus difuzorul ala la un amarat ( ma rog, nu prea amarat, un Kenwood) mp3 auto, ghici ce era?? ElectroVoice...

Ce electrovoice ? In mackie ? :rade: :rade: :rade: :rade:
Pacat ca nu i-am facut o poza..... Oricum eu vroiam sa spun altceva, nu era in nici un caz PAudio!!!
Link spre comentariu

asta e o mare aberatiein functie de perioada in care a fost fabricat, subwooferul era dotat cu RCF sau cu P-audioin nici un caz nu putea fi un EV decat daca cineva si-a bagat gheruta in sub , pana a ajuns la tine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări