Bogdi12001 Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Buna ziua. Ce marca ati alege dintre acestea doua? De la eminence acest difuzor http://www.eminence.com/proaudio_speake ... B_CAT_ID=2 sau de la Paudio acest difuzor? http://www.discopro.ro/?p=productsMore& ... -15lf-nou-! Personal mai detin incinte cu difuzoare Paudio, c15 400b cu bmd 450 dar as vrea sa incerc si Eminence, totusi Eminence este Eminence nu?, nu sunt total multumit de sunetul Paudio. La putere mica pana in 100 200 w suna bine dar la puteri mai mari parca nu mai suna atat de bine, la eminence auzisem de la cineva ca este exact invers, trebuie sa le dai putere sa sune cum trebuie. Link spre comentariu
Romica_t Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Depinde si de statia cu care dai in boxe.Ce putere au boxele si ce putere are statia?Ce nu se aude bine la putere mare?Poate este de vina camera in care asculti! Link spre comentariu
ari_panterra Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 dintre cele doua mentionate clar eminence:spl mai mare,fs mai joasa +prestigiul firmei.succes! Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 La putere mica pana in 100 200 w suna bine dar la puteri mai mari parca nu mai suna atat de bine, la eminence auzisem de la cineva ca este exact invers, trebuie sa le dai putere sa sune cum trebuie.Astea is basme din povesti. Link spre comentariu
radue Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Dupa parametrii as merge pe Eminence. Pare sa mearga bine in bassreflex.Prestigiul firmei te ajuta doar daca e sa-l vinzi mai departe la necunoscatori care se iau dupa firma Link spre comentariu
Bogdi12001 Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Nu este vorba de prestigiu ci este vorba de experienta acumulata in atatia ani. Am vazut anumite documentatii facute de eminence si te doare mintea ce este acolo, la paudio nu am vazut asa ceva.Amplificator am un av 400 de vreo 3 sau 4 ani si un amplif facut recent cu kituri Fet 800. Am avut 2 boxe facute cu basi Zeck de 200w rms si vreau sa va zic ca c15-400 b este departe de adevar fata de cele Zeck.Deasta vroiam sa experimentez si alte difuzoare. Nu zic suna bine si astea paudio dar parca nu asa cum ar trebui. Link spre comentariu
Jimmy Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 daca cele 2 difuzoare au preturi apropiate, eu as merge pe eminence, dar daca difuzorul eminence costa peste 700 de lei, m-as rezuma la paudio, care are si el avantajele lui.EDIT: am vazut acum ca diful de la eminence e mai ieftin decat cel de la paudio, deci as merge clar pe eminence in acest caz (probabil diferenta provine din faptul ca difuzorul paudio are magnet din neodim) Link spre comentariu
Bogdi12001 Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 eminence costa 497 ron Link spre comentariu
AlpHso Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Eu am niste niste boxe pe 3 cai cu difuzoare eminence mai putin inaltele care sunt de la selenium si merg de rup. Ce nu mi-a placut la ele e ca nu sunt destul de finisate fata de Paudio dar acest aspect conteaza prea putin. Link spre comentariu
radue Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Pana la urma tot comparatiile de tipul AB pot sa-ti spuna care este mai bun. Si parametrii sant doar ca sa-ti faci o idee despre cat de capabil e.Eminence are documentatii pentru necunoscatorii care nu stiu ce inseamna o incinta acustica. P Audio nu are asa ceva pentru ca nu-i intereseaza sa faca asa ceva. ( nu interpretati in niciun sens asta, am vrut sa zic doar ceea ce am scris )Vrei sa spui ca basii Zack is mai tari decat C15-400B ?Daca da in ce sens, daca nu ce le lipseste ? Link spre comentariu
Bogdi12001 Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Zeck nu zack si da sunau mult mai bine, aveau si bass si medii si suna constant indiferent de puterea apliata, c15 parca denatureaza sunetul la putere mai mare sau poate mi se pare mie.Acum mai este o treaba, este important ca parametrii astia din pdf-uri sa si fie reali, din cate am vazut au fost anumite diferente intre anumite pdf-uri la paudio si sincer sa fiu pana acum un an sau doi nici nu am auzit de ei.A doua treaba, daca sunt atat de tari cum ii lauda unii de ce nu sunt folosite difuzoarele si de marii producatori de incinte acustice? (Este o simpla intrebare a nu se lua ca un atac la paudio, in opinia unora este considerata cea mai tare firma proucatoare de difuzoare si nimeni nu mai produce ca ei) Link spre comentariu
radue Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Ba sant folositi de marii producatori, dar eu nu tin minte pana acuma sa fi vazut vre-o firma producatoare de boxe care sa si scrie de la ce fabricant provin componentele. ( exceptand RCF ca ei isi fac si difuzoarele si boxele, si probabil alte cateva firme )E ciudat ca pana acuma nu am auzit de nici-o firma care sa foloseasca difuzoare Eminence si sa aiba si renume, chestiile gen Senia sau o firma noname americana dar in rest nimic deosebit.Stiu ca Mackie si Turbosound folosesc P Audio ( de la importatorul direct nu de la alti pseudoimportatori ) si probabil si altii.Referitor la Zeck, sper ca sti ca sunetul nu mai e acelasi la putere mai mare fata de puterea mai mica ( gen 1 W si 400 W ) si din cauza asta e destul de ciudat ceea ce spui.Referitor la datele de catalog, intr-adevar se pare ca la P Audio datele nu prea coincid.Totusi, nu tin partea la P Audio ( daca pui mana pe un WN-15S poti sa uiti de Eminece, e difuzor calumea ), am si recomandat Eminence, asadar nu le lauda nimeni.Oricum mie mi se pare ca de cand au aparut noile serii parametrii sunt varza pentru bass reflex ( P Audio ). :cry: Link spre comentariu
VTP Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Ba sant folositi de marii producatori, dar eu nu tin minte pana acuma sa fi vazut vre-o firma producatoare de boxe care sa si scrie de la ce fabricant provin componentele. ( exceptand RCF ca ei isi fac si difuzoarele si boxele, si probabil alte cateva firme )E ciudat ca pana acuma nu am auzit de nici-o firma care sa foloseasca difuzoare Eminence si sa aiba si renume, chestiile gen Senia sau o firma noname americana dar in rest nimic deosebit.Stiu ca Mackie si Turbosound folosesc P Audio ( de la importatorul direct nu de la alti pseudoimportatori ) si probabil si altii.Referitor la Zeck, sper ca sti ca sunetul nu mai e acelasi la putere mai mare fata de puterea mai mica ( gen 1 W si 400 W ) si din cauza asta e destul de ciudat ceea ce spui.Referitor la datele de catalog, intr-adevar se pare ca la P Audio datele nu prea coincid.Totusi, nu tin partea la P Audio ( daca pui mana pe un WN-15S poti sa uiti de Eminece, e difuzor calumea ), am si recomandat Eminence, asadar nu le lauda nimeni.Oricum mie mi se pare ca de cand au aparut noile serii parametrii sunt varza pentru bass reflex ( P Audio ). :cry:Foarte multe firme comercializeaza difuzoare desi nu produc niciunul! aceste difuzoare sunt executate pe comanda de firme ca Eminence sau PAudio. De ex.: Monacor, selectronic, Conrad, etc. si numai cei care lucreaza in domeniu stiu precis provenienta. Monacor are in catalog peste 50% difuzoare PAudio. In prezent produc si difuzoare cu destinatia sonorizare ambientala si home. Intradevar, multe din notele tehnice nu sunt traduse corect si contin erori de transcriere sau tipar, dar lucrurile sunt rezolvabile!!!Afirmatia ca sunetul nu e acelasi la putere mai mare fata de putere mai mica este adevarata doar in masura in care te referi la nivelul (presiunea acustica) sonor, nu la timbru!Din pacate, Eminence nu mai este ceea ce a fost inainte de '90, multe componente sunt adunate din Asia si asamblate in alte parti. Link spre comentariu
Bogdi12001 Postat Mai 8, 2009 Autor Partajează Postat Mai 8, 2009 Bun si atunci ce difuzoare ar fi mai de calitate si sa fie si intr-o categorie de pret mai acceptabila, inafara de Paudio ca m-am saturat de ele?Beyma, 18 sound, Precision Devices.Macar sa stiu ca vand boxele care le am si imi iau doua difuri calumea. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 difuzoarele EMINENCE,CELESTION,GOODMANS SI PA AUDIO in general se folosesc pentru sonorizari puternice,monitoare de scena ,combo de chitara,instrumente,sonorizari profesionale(la petreceri si concerte se bea si nu prea se mai acorda atentie soundului,glumesc)si eu am un proiect cu EMINENCEbeta 15 basalpha 6 mediimnc calota de pinza pentru inaltepina acum am avut peste 30 de perechi de boxe ,tot timpul experimentezeu ascult rock si destul de tare ,conteaza cum i ti place tie soundul!ft bas 1000hzft inalte 3500hzboxa va avea spl 97dB[attachment=2]DSCF2205.jpg[/attachment] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum