utzy Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Vreau sa achizitionez o imprimanta multifunctionala cu cartuse reincarcabile . Ma gindeam la Cannon MP 190 deoarece am avut impresia ca e cam cea mai mica referitor la dimensiuni . Totusi , va rog , ce sfaturi i-mi dati ? Link spre comentariu
Andr3y Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Se ard cartusele mai des, sunt scumpe ,sunt dificultati la reumplere deoarece trebuie resetate dupa ce au fost incarcate cu cerneala . Canon-urile nu te tin foarte mult timp(decat cele vechi).Putini le recomanda. Eu am mp220 o folosesc rar.Am fost avertizat dupa ce am cumparat-o.Multi merg pe lexmark deoarece costurile sunt mici...si nu mai stiu.Ca brand recomand HP. Link spre comentariu
djlove Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Vreau sa achizitionez o imprimanta multifunctionala cu cartuse reincarcabile . Ma gindeam la Cannon MP 190 deoarece am avut impresia ca e cam cea mai mica referitor la dimensiuni . Totusi , va rog , ce sfaturi i-mi dati ?Recomand Hp, eu am o multifunctionala Hp 1510 de cam 3,5 ani, am schimbat o singura data cartusul negru in acest timp, in rest l-am incarcat singur acasa cu aproximativ 1 litru de cerneala, pana sa cedeze contactele. Sunt foarte fiabile, se pot curata usor, se incarca usor, gasesti cerneala ieftina si usor, pentru ele. Eu sunt foarte multumit si recomand HP. Link spre comentariu
utzy Postat Mai 8, 2009 Autor Partajează Postat Mai 8, 2009 Multumesc . Daca mai sint recomandari si pareri chiar va rog ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum