Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzoare rebobinate

djvas

Postări Recomandate

Ce parere aveti de difuzoarele reboninate ? :lol: Pun intrebarea asta pt ca rebobinatu se practica , chiar sunt si firme care rebobineaza difuzoare si pe forum nu am vazut discutie despre asta (sau nu am cautat eu bine ).Astept pareri pro si contra

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• micutu

8

• Bujor Stefan

3

• adrian_pintea

3

• djvas

3

Top autori în acest subiect

Vizitator nyx

Din cate am vazut un difuzor rebobinat numai merge asa bine depinde si de meserias.Daca difuzorul e facut bine, mai ales lacul bobinei,nu o sa fie mai bine la puteri mari sar putea sa cedeze.Eu de exemplu cand le repar folosesc pt lipirea bobinei de suport SuperGlue asta pt difuzoare de puteri mici ,pt puteri mari miaduce cineva un lac special.Si mai e o faza; alta problema o reprezinta sarma de bobinat care nui asa buna.Un difzor stricat ars sau descentrat(de obicei asat se intampla dupa rebobinare) tot stricat ramane

Link spre comentariu

Da dar afecteaza FOARTEEE tare sensibilitatea ca am facut si eu asa am pus in strung si am luat cred ca un sfert de mm si acum daca bag vreo 150w in dif. se misca PUTINNN tare si aproape ca nu se aude.

Link spre comentariu

Stie careva din Bucuresti sa bobineze difuzoare ???Am un job 8)

Fratele meu se ocupa de chestii din astea ! Majoritatea ies bine !Da din pacate nu e din Bucuresti :( Si de ce ar trebui sa fie din bucuresti ? ca oricum tu nu esti din bucuresti
Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Fratele meu se ocupa de chestii din astea ! Majoritatea ies bine !Da din pacate nu e din Bucuresti :( Si de ce ar trebui sa fie din bucuresti ? ca oricum tu nu esti din bucuresti

Pentru ca jobul nu il am eu ci un angajator din Bucuresti.Se mai cauta si electronist cu program de cateva ore pe zii :wink: o ocazie pentru cei care vreau sa faca un ban in plus :P
Link spre comentariu
Vizitator Bytzu

suportul il faceam din cutii de bereunul de bas se aude si acum criminal de binemai am unul facut, dar am facut tot la el, aveam numai carcasa, si ala doar bubuienu aveam substantele alea speciale de dezlipit :lol: si cam faceam ce-mi trecea prin cap-deh, romanul inventiv

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări