Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Carte de scheme

radianr

Postări Recomandate

Le scanez eu, unde le pot uploada fara restrictie a nr de douwnload-uri ?Pe rapidshare sunt limitat la doar 10 downloaduri pe un cont free.

Pe http://www.transfer.ro se pot incarca fisiere de pana la 1GB si care - in interval de 10 zile - se pot descarca de un nr. nelimitat de ori. Dupa aceasta perioada trebuie reincarcat fisierul. Functioneaza foarte bine atat la incarcare cat si la descarcare. Este free.
Link spre comentariu

Daca vreti va pot ajuta si eu cu rapidshare, am cont la ei si daca le uploadez apoi se pot downloada de oricate ori e nevoiedj_italo2001 daca vrei urca-le pe transfer.ro si apoi le pun eu pe rapidshare-cartea Scheme radioreceptoare: am urcat VOL. 1 si VOL.2.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Tocmai am facut rost de urmatoarele carti. Va intereseaza vreuna?

Cele doua carti, "Radioul?nimic mai simplu!" si "Televiziunea..." ale lui Aisberg, sunt EXCELENTE, exemplele si analogiile din carte, creeaza o imagine perfecta a fenomenelor ce se petrec intr-un aparat, in plus contin o minunata expunere a functionarii tuburilor electronice.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări