Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

achizitie de date

Kytan666

Postări Recomandate

nu stiu unde sa postez ... dar intreb aici vreau sa fac un adaptor pe usb sau pe serial cu care sa bag in calculator un semnal DC, pe gogu am gasit pe usb numai cu PIC si nu vreau sa fac si programator si eventual si soft ... , pe serial n-am gasit mai nimic din care sa inteleg ceva , am gasit o schema de adaptare VCO pt placa de sunet dar integratul XR-2206 nu gasesc nimic despre el , ar fi dupa mine cea mai buna idee pt ca sunt multe softuri pt folosirea placii de sunet ..ce masor este ca idee o unda seismica , graficul unei lovituri intre 2 metale ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_

1

• Kytan666

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut,Nu stiu exact cat de potrivita ti se pare solutia, dar ai putea folosi un MCP3001 interfatat la portul serial. Mai ai nevoie de MAX232 pentru interfatare. Alternativ poti folosit FT232(adaptor USB-serial) si MCP3001. Daca te uiti pe oferta celor de sus, gasesti mai multe circuite ADC. Cele cu interfata SPI ar putea fi folosite pe seriala. Ramane sa faci tu softul pentru PC de control.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări