ionescu liviu Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Ce parere aveti despre ele? Or fi mai buni ca cei 5 de la renumitul " 'ogite'h ZET cinci mii cinci sute" ? Sper ca stiti la ce sistem ma refer, l-am pomenit mai "codat" asa, nu mai intrebati de ce . Serios sunt in mare impas si mi-e sa nu fac vreo prostie (iar nu ma intrebati de ce) si trebuie sa stiu daca pot inlocui cei 5 cu ceva mai bun si ma rezum doar la 4.1, renunt la center, in bugetul de patru sute ron si de aia as incerca monitor 110 dar mi-e frica sa nu se auda mai prost. Iar alte variante nu gasesc :cry: . Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Cel mai bine e sa mergi sa le asculti in magazin, la banii astia nu poti avea multe pretentii, dar daca pe loc iti place cum suna atunci e un ban bine cheltuit. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Ca un sfat general nu renunta la centru daca iti plac filmele! Acolo se afla com 80% din informatie(toate dialogurile). Tu vrei sa inlocuiesti staeliti de z5500 cu boxe monitor magnat 110? Nu stiu daca se merita, si nu stiu daca se mai gasesc, din cate stiu seria monitor a fost scosa din productie lasand locul seriei supreme. http://www.magnat.de/index.php?id=2135 In genral la un sitem comercial ieftin nu e bine sa te apuci sa faci schimbari deorece de cele mai multe ori inrautatesc sunetul decat sa il imbunataeasca. Daca vrei sa treci la reciver+ sateliti + sub, atunci pote se mertia. Link spre comentariu
kmykze Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Intradevar Boxele sunt bunicele, dar vrei sa folosesti aceeasi amplificare, adica practic le legi la sistem? Ca daca e asa nu o sa ai nici un fel de schimbare in bine..poate in rau, ce frecvente iti scoate pe sateliti? Boxele acelea Magnat sunt medibass+inalte... Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Mai 4, 2009 Autor Partajează Postat Mai 4, 2009 Pai cam asta e faza, de medii si inalte, satelitii de la el au un singur difuzor fullrange de 7 cm, asemanator cu cele facute de Tang Band, in incinte de plastic. Cu ce a fi mai buni astfel de sateliti ca altceva pe 2 cai? La medii stau ei cel mai prost, la inalte e ok, dar in general se simte, fara sa te mai uiti la ei, ca se aude muzica din ceva mai "fragil", fortat. Multumesc pt pareri. Link spre comentariu
kmykze Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Pai mediile se aud prost pentru ca sunt taiate prost, si probabil sunt si chinezarii, nu jalnice dar totusi chinezarii, nu stiu daca mai ai ce sa faci cu sistemu asta pentru ca el deja are plaja de frecvente taiata, daca pui o boxa cu medii-bass si inalte se va auzi cam nasol, eu zic ca nu prea se merita sa le schimbi, pentru ce stie amplificarea lor sunt destul de bune.Numai bine! Link spre comentariu
BF37 Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Imprumuta si tu o pereche de boxe ( gen monitor 110 ) de la cineva daca nu ai si fa un experiment , ca altfel nu te lamuresti........Pui boxele pe 2 din iesiri si te apuci de teste :band Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum