Vizitator nike03 Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Un sincer salut tuturor!Am si eu o rugaminte !Trebuie sa fac un proiect pe tema "Circuite de temporizare si relee de timp" si v-as ruga daca ma puteti ajuta cu orice link catre documentatii de unde sa ma inspir!Am incercat cu google si chiar nu am gasit documentatii sau poate nu stiu eu cum sa caut sau unde sa ma uit!Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
srdjan Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 cate pagini tre sa fie proiectul?tre sa faci o aplicatie concreta sau poti bate campii prin teorii?la ce nivel tre sa fie proiectu? chestii uzuale sau high-tech? Link spre comentariu
Vizitator nike03 Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Trebuie sa fac si o aplicatie concreta!Cred ca trebuie sa fac o mica introducere la modul general despre circuite de temporizare si relee de timp si dupa aceea sa ma refer la aplicatia mea concreta.Ca aplicatie concreta m-am gandit sa fac un temporizator cu circuitul BE555.Pentru aplicatie cred ca gasesc ceva, dar nu gasesc pentru introducere sa prezint la modul general despre circuite de temporizare si mai ales de relee de timp!Ca pagini cred ca sunt destul 10-15 pagini per total, nu ?! Link spre comentariu
srdjan Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 inca prea mult 10-15 pagini...daca nu pui scheme multe ii vei plictisi pe cititori.asta vroiam sa-ti sugerezi si eu... 555 pt ceva concret si eventual niste calcule cu condensatoare si rezistente.cat despre relee nu spun nimic pentru ca niciodata nu m-am jucat cu ele. Link spre comentariu
Vizitator nike03 Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Bineinteles ca voi insera si niste scheme si calcule!Multumesc de indicatii !Astept si alte sugestii ! Link spre comentariu
mecaboy Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 UI]ite cam ce am gasit eu,poate te ajuta : http://facultate.regielive.ro/referate/ ... 02499.html Link spre comentariu
Vizitator nike03 Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 UI]ite cam ce am gasit eu,poate te ajuta :http://facultate.regielive.ro/referate/ ... 02499.htmlMultumesc! Gasisem si eu acest referat dar n-am punctele necesare pentru a download-a acest document! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum