Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti de acest difuzor? C-15ELF

Vizitator Sebacoo

Postări Recomandate

Vizitator Sebacoo

Este vorba de difuzorul de aici http://www.discopro.ro/?p=productsMore&iProduct=130&sName=c-15elf-nou-!!. Vreau sa imi achizionez unul ca sa trag la chefuri pe el. Ma gandeam eventual in banii astia sa imi iau 2 din astea http://www.discopro.ro/?p=productsMore&iProduct=113&sName=am-15lf-produs-nou. Care credeti ca ar fi varianta mai buna? Si in cazul in care imi iau C-15ELF, ce amplificator recomandati? Un AV1000 ar fi suficient pentru a scoate din difuzor tot ce poate?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

2

• AlpHso

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Sebacoo

bugetul sa zicem ca ar fi de vreo 1000 RON, in care includem si amplificatorul pe care vreau sa il construiesc eu (unele piese le am deja: traf, finali IRFP (ma gandeam la un av....), cutie, conzi...). Sistemul nu vreau sa il folosesc la cine stie ce sonorizari, il fac mai mult din pasiune, cand dau vreun chef sau ceva vreau sa rupa.... Am avut un sistem cu 2XHP15W shi amplificator av400 de care am fost foarte multumit, dar parca ar fi fost loc de mai bine deaia ma gandeam la ceva mai puternic. La driver nu m-am gandit inca, dar o sa aleg tot ceva de la PA sau Selenium

Link spre comentariu

cu 1000 lei tu vrei sa iti faci un sistem care sa includa si amplificator? Si tu te uiti la difuzoare de 850 lei? Nu stiu ce calcule ti-ai facut tu da pe undeva ti-a dat cu "virgula"

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări