Vizitator Sebacoo Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Este vorba de difuzorul de aici http://www.discopro.ro/?p=productsMore&iProduct=130&sName=c-15elf-nou-!!. Vreau sa imi achizionez unul ca sa trag la chefuri pe el. Ma gandeam eventual in banii astia sa imi iau 2 din astea http://www.discopro.ro/?p=productsMore&iProduct=113&sName=am-15lf-produs-nou. Care credeti ca ar fi varianta mai buna? Si in cazul in care imi iau C-15ELF, ce amplificator recomandati? Un AV1000 ar fi suficient pentru a scoate din difuzor tot ce poate? Link spre comentariu
AlpHso Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Si la ce drivere te-ai gandit? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Intre cele 2 difuzoare este o diferenta foarte mare. Si asta nu doar la pret. Link spre comentariu
Vizitator Sebacoo Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 bugetul sa zicem ca ar fi de vreo 1000 RON, in care includem si amplificatorul pe care vreau sa il construiesc eu (unele piese le am deja: traf, finali IRFP (ma gandeam la un av....), cutie, conzi...). Sistemul nu vreau sa il folosesc la cine stie ce sonorizari, il fac mai mult din pasiune, cand dau vreun chef sau ceva vreau sa rupa.... Am avut un sistem cu 2XHP15W shi amplificator av400 de care am fost foarte multumit, dar parca ar fi fost loc de mai bine deaia ma gandeam la ceva mai puternic. La driver nu m-am gandit inca, dar o sa aleg tot ceva de la PA sau Selenium Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 cu 1000 lei tu vrei sa iti faci un sistem care sa includa si amplificator? Si tu te uiti la difuzoare de 850 lei? Nu stiu ce calcule ti-ai facut tu da pe undeva ti-a dat cu "virgula" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum