Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magazin achizitionare leduri

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

7

• SORAN

4

• terente

4

• Incepator

3

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

la led1.de sant leduri (de putere) pe care nu prea le gasesti p'aici;ledurile mici-s scumpe(rau)...la ledurile mari daca n-ai date la ele ,poti sa-ti bagi coada!si astia i-ti dau toate datele+nu platesti vama+free shipping,in 3 zile le ai

Link spre comentariu

probabil ca alea tot in china sunt produse,parerea meape siteul ala ledz.com gaseai si leduri fabricate sub licenta cree si hp :da

toate ledurile sant facute in china,desi alea samsung probabil ca-s coreene,probabilprototipurile si seria 0 sint facute la mama lor acasa,productia de masa in china(taiwan,singapore care-s tot china)
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Te inseli, Nichia isi produce LED-urile in Japonia, Osram are fabrici in China insa sunt si LED-uri produse in Germania, Cree in USA si lista poate continua.@ Gheorghe Dracu - Zexstar -China 100% ? Care e ideea ca aduc din China sau ce?

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Daca Zestar are un led Cree cu livrare in 3 saptamani,e din China,de acolo sosesc produsele in 3 saptamani,din state am primit pachet intr-o saptamana(posta normala,valoare mica,trecere prin vama)...Omologul Z din Anglia are pe stoc(sau aduce,la ei in magazin,in 24h),in Germania pe stoc,in Austria pe stoc....eu nu am incredere in Z ca astia is din Bucuresti si se tin de tepe.

Link spre comentariu

Ciudat mod de a pune problema. Te-ai gandit insa ca sunt niste transporturi regulate si ca nu aduce nimeni cateva LED-uri, ca ar costa mai mult decat daca aduci mai multe LED-uri intr-un transport regulat. Ideea e ca in general produsele la Zexstar sunt pe stoc daca apar cu verde pe site.

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Am primit 4 leduri din Germania(e drept au fost 4) deci Zextar poate sa aduca ca doar vin intr-un plic nu un container.PS.au venit si free shipping+un voucher de 5euro cadou.

Link spre comentariu

Sistemele de afaceri din romania nu sunt ca-n tarile cu apa calda (nu ma refer neaparat la zex),magazinele incearca sa faca profit fara munca,d-aia si preturile nu tocmai accesibile pt componentele de calitate

Link spre comentariu

tyc...tot nu m-ai inteles! Nu poti comanda de la producator 3 led-uri ca vrei tu mai repede pentru ca sunt alte conditii. Comenzile se fac cand este nevoie de cantitati mai mari, daca vrei sa iei 3 led-uri iei de la reselleri si nu mai iesi bine la pret probabil. Cred ca la TME am cautat odata niste LED-uri smd care erau prin listele lor si mi-au zis ca se pot aduce dar minim o rola adica vreo 3000 bucati, iar pretul era enorm ceva de genu 3,8ron/led chiar la cantitatea aceea.

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Ledurile de mica putere le gasesti mai eftine pe la noi,dar cu cele de putere e alta poveste...ca sistemul economic e cum spune Dr.L,asa ca mai bine cumperi de afara (uneori tot chinezisme,dar facute cu simt,ca neamtul/englezul/francezul uneori chiar si italianul a doua oara-ti intoarce spatele daca prima data l-ai 'intepat').@SORANTME e tot de pe la noi...zilele trecute am luat o rezistenta smd(1buc.) de la Farnell;si mi-au dat un smedic,nu ca la TME ca cantitatea minima 100buc,folosesti una de care aveai nevoie si 99 le tragi pe mandrina!

Link spre comentariu

Da, asa e dar gandeste-te ca e greu si pentru magazinele astea cu mii de repere mici si unele foarte ieftine sa vanda la bucata, asa la noi in Bucuresti te duci la magazin si iei un pic mai scump dar scapi de grija si de plata transportului, problema e sa gasesti ce cauti.

Link spre comentariu

La TME am gasit leduri smd(de marime mai mare),albe la 50 de bani bucata...printr-un distribuitor din bucurestiOricum la bucata nu poti avea pretentiiProblema apare la cantitati medii,gen 100 de buc,unde deja gasesti surse alternative mai ieftineSi la o comanda de ~1000$ iei din china(asta nu inseamna ca-s de cct) de n ori mai multe leduri ca in ro

Link spre comentariu
Vizitator tyc

La TME am gasit leduri smd(de marime mai mare),albe la 50 de bani bucata...printr-un distribuitor din bucurestiOricum la bucata nu poti avea pretentiiProblema apare la cantitati medii,gen 100 de buc,unde deja gasesti surse alternative mai ieftineSi la o comanda de ~1000$ iei din china(asta nu inseamna ca-s de cct) de n ori mai multe leduri ca in ro

Ba poti avea,ca la o bucata trebuie si alte componente,interesul comerciantului e sa cumperi tot de la el,asa ca o sa te asculte, daca nu :limb: (dupa un timp)
Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări