Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magazin achizitionare leduri

Postări Recomandate

Vreau sa achizitionez o cantitate de leduri(led smd , super flux ,pirahnia , 5 mm , 5mm la 180 grade , 10 mm , toate culorile) la un pret cat mai mic , am nevoie de o cantitate relativ mare , leurile nu trebuie sa fie chiar de cea mai buna calitate avand in vedere ca vor fi folosite la iluminari auto interioare , fel si fel de lumini , culori prin bordurile masinilor.De unde as putea sa procur aceste leduri ?Exista vre-un magazin sau un importator direct , ca sa le pot lua la un pret cat mai mic ?Numai bine Cu stima Gafincu Adrian

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

7

• SORAN

4

• terente

4

• Incepator

3

Top autori în acest subiect

Vreau sa achizitionez o cantitate de leduri(led smd , super flux ,pirahnia , 5 mm , 5mm la 180 grade , 10 mm , toate culorile) la un pret cat mai mic , am nevoie de o cantitate relativ mare , leurile nu trebuie sa fie chiar de cea mai buna calitate avand in vedere ca vor fi folosite la iluminari auto interioare , fel si fel de lumini , culori prin bordurile masinilor.De unde as putea sa procur aceste leduri ?Exista vre-un magazin sau un importator direct , ca sa le pot lua la un pret cat mai mic ?Numai bine Cu stima Gafincu Adrian

Sunt multe magazine care comercializeaza LED-uri, eu pot garanta asupra seriozitatii acestuia:http://www.antenee.ro/APP_shop/prodList ... oduct+DESChttp://pici.3x.ro
Link spre comentariu

Este cineva care cunoaste un importator direct ?Avand in vedere ca vreau sa iau o cantitate mai mare de leduri , poate le iau si la un pret mai mic direct de la importator.Numai bine.

Link spre comentariu

Pai si cam in cat timp ar putea venii ledurile din china ?Ar fi bine daca s-ar mai da o comanda la comun cum s-a facut si pana acum, am iesii cu totii mai ieftin la transport si ce taxe mai sunt de platit, eu unul vreau sigur cam 50 de leduri din fiecare sortiment si fiecare culoare , cred ca as cam avea o comanda de vreo 1000 de leduri .Am vazut ca au fost ceva probleme cu ultima comanda de la chinezi.Pai cine doreste poate sa se inscrie aici la o eventuala comanda comuna , am sa iau si legatura cu ranag sa vad daca se poate da comanda.Toate cele bune

Link spre comentariu

ranga nu mai face comenzi comune din pacate :cry: dupa ce i s-a intamplat ultima oara,cred si eupt alte detalii,vb cu el,el le stie cel mai bine

Link spre comentariu
Vizitator elka

Este cineva care cunoaste un importator direct ?Avand in vedere ca vreau sa iau o cantitate mai mare de leduri , poate le iau si la un pret mai mic direct de la importator.Numai bine.

Buna. Noi aducem LED-uri periodic pentru produsele pe care le facem, si am putea aduce si pt dvs.Eventual dati-mi un PM cu un nr de telefon, si asa vedem cum putem sa va ajutam.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator George P

Poate înc? mai e cineva interesat de leduri de calitate. Eu am comandat de la Zextar http://www.zextar.ro ?i am fost foarte mul?umit de calitatea ledurilor (de mare putere). Leduri mici nu am comandat. Nici la pre? nu mi s-au p?rut exagerate omparativ cu leduri chineze?ti apropiate ca putere (cel pu?in teoretic). Eu le-am folosit pentru a modificaa lanterne ?i sunt foarte mul?umit de rezultat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări