Vizitator drosophilla Postat Aprilie 27, 2005 Partajează Postat Aprilie 27, 2005 vreau si eu o schema va rog cu stk asta....am inteles ca este cat de cat......dar am mai vazut ca sunt de 2 tipuri SAN si DIV.....?????ma scoateti si pe mine din ceata???mai ales ca difera si pretuuuuuuull....ms Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 27, 2005 Partajează Postat Aprilie 27, 2005 SAN - adica e facut de sanyo...adica originalDiv - adica e un circuit pe care scrie stkxxx dar probabil o tampenie care nu merge si ia foc cand o alimentezi Link spre comentariu
overdrive Postat Aprilie 28, 2005 Partajează Postat Aprilie 28, 2005 Fii foarte atent fiindca acest integrat hibrid nu este final ci preamplificator de linie de inalta clasa dar se foloseste si in atacul unor alte STK-uri (STK2240,2250 etc...).Deci daca il iei ca fiind etaj final de 2x150W te inseli.Ptr asta iti recomand STK4241(2x120W).Si iti recomand sa fie SANYO fiindca altfel foarte probabil se intimpla ce zice mai sus Sharky. :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum