hpavictor Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Merge cu siguranta mult mai bine decat multe gunoaie , laudate la greu pe net , forum sau aiurea .....are banda de frecventa mult peste cea audio ( 100 KHz masurat de mine personal in anii 80 ) si se incadreaza usor si astazi in standardul Hi Fi , si daca este pentru incepatori , atunci chiar ai nimerit drept la tinta , initiatorul topicului este incepator , iar asta este practic un exemplu perfect ! Link spre comentariu
Putz Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Am facut si eu astea dupa aceeasi schema de mai sus si dupa cablajul lui niq_ro http://i35.tinypic.com/2q2fv3l.jpg uite cum au iesit....cam inghesuite dar suna fain.... Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Am facut si eu astea dupa aceeasi schema de mai sus Rezistentele din reteaua Bootstrap, nu sint cam slabute? Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Uau! Ăla vrea să fie un sistem x.! cu schema aia? Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 să fie un sistem x.! Cred ca este o poza de la "bazar", unde prezenta marfa pe taraba... Link spre comentariu
StefanAndrei Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 ...................................................... Link spre comentariu
StefanAndrei Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 scoate exact 35W pe iesire ,e schema de la amp Ee viewtopic.php?f=66&t=64565 Link spre comentariu
Putz Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Am facut si eu astea dupa aceeasi schema de mai sus Rezistentele din reteaua Bootstrap, nu sint cam slabute?Is de 5 w ...... KNP05WS-0R47 -codu' lor de la ,, t m e"Nu e nici un sistem x ....m-a rugat cineva sa le fac pt nustiu ce radio vechi cu alimentare asimetrica si cu 4 canale Link spre comentariu
Putz Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Scuze ....credeam ca te referi la rezistentele de putere de la trz finali . Link spre comentariu
Vizitator danjanne Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 A-ti putea pune o schema si eventual un pcb cu 2n3055 cu 2 s-au eventual 4 doar cu 2n3055 fara complementar Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 A-ti putea pune o schema si eventual un pcbLe gasesti aici http://www.niqro.3x.ro/100wt/aaf_clasic_100W.htm Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Rezistentele din reteaua Bootstrap, nu sint cam slabute?Is de 5 w ...... KNP05WS-0R47 -codu' lor de la ,, t m e"...E vorba de cele două înseriate de la U+ spre baza trz prefinal npn şi cu un cond dintre ele şi ieşire, nu de rez de emitor ale trz finali. Merg fierbinţi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum