Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magnetofoane Hi.-Fi. cu lămpi

ctepeo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ctepeo

4

• zal

3

• yo3ihg

2

• nicolae57

2

Top autori în acest subiect

Am v?zut la cineva cînd eram elev, un mag Philips, asem?n?tor cu Grundigul, în combina?ie cu A350 cînta frumos. Tot cu masca de plastic alb?.

Link spre comentariu

Link-ul corect c?tre "Sony" e: http://reel2reeltexas.com/vinSony500A.html

"Grunding" TK46 nu mi se pare chiar a?a de Hi.-Fi. ?i are ?i afurisita aia de ELL 80.

Cam ce mag-uri Hi.-Fi. pe l?mpi a?i v?zut în Ro.?

Ehe, esti cam mititel ca sa sti cu ce se mananca TK46 si nu cred ca ai ascultat vreunul.Fratii Ursulescu aveau unul si era la mare cautare.Din DJ-ei vremii care au lucrat pe TK46-Costel Tutunaru si Adrian Marcovici.Vorbim aici de un magnetofon construit de nemti in 1962. Era al dracu' de HI-FI la acea vreme.
Link spre comentariu

Recunosc c? trebuia s? întreb: magnetofoane Hi.-Fi. pe l?mpi care sunt Hi.-Fi.conform zilelor noastre.M? declar: p?rerea cu TK46 am luat-o de la cineva (care se ocup? de mag-uri). O s? ascult unul într-o zi... s? v?d cum sun?. Pân? atunci m? ab?in de la comentarii în ceea ce-l prive?te :jytuiyu

Link spre comentariu
Vizitator Reel2ReelMaster

Link-ul corect c?tre "Sony" e: http://reel2reeltexas.com/vinSony500A.html

"Grunding" TK46 nu mi se pare chiar a?a de Hi.-Fi. ?i are ?i afurisita aia de ELL 80.

Cam ce mag-uri Hi.-Fi. pe l?mpi a?i v?zut în Ro.?

Ehe, esti cam mititel ca sa sti cu ce se mananca TK46 si nu cred ca ai ascultat vreunul.Fratii Ursulescu aveau unul si era la mare cautare.Din DJ-ei vremii care au lucrat pe TK46-Costel Tutunaru si Adrian Marcovici.Vorbim aici de un magnetofon construit de nemti in 1962. Era al dracu' de HI-FI la acea vreme.
Am avut un Grundig Tk 46, ca sunet nu m-a impresionat, si anume prea putine inalte. Ca inregistrare, din nou mediocru. In rest, pot spune cea mai buna mecanica pe care o poate avea un magnetofon, si nu spun la intamplare am pipait peste 70 de maguri :nebun: Calitatea pieselor din el depaseste orice alt magnetofon cu parte mecanica complexa, nu intra in discutie magurile cu comenzi logice, 3 electromagneti si gata partea mecanica. Aici este "jucaria": http://www.youtube.com/watch?v=oW8HqRD6nUU . L-am vandut cu 100 de eur, dar am inceput sa regret. Mecanic era impecabil, nemesterit, dar optic nu era tocmai perfect, ii lipsea ornamentul care inconjura magul, cunoscatorii stiu despre ce e vorba :da , si nu mai avea balamalele originale care tineau capacul :cry:
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări