Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema radio Electromagnetica EM-552

Vizitator comanas

Postări Recomandate

Vizitator comanas

salut,am gasit la cineva un radio Electromagnetica EM-552 cu bobinele mancate de soareci pe care vreau sa i-l restaurez.apelez la dumneavoastra in ideea ca ma puteti ajuta cu schema acestui radio.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mișa

2

• nicolae57

2

• Gogu

2

• Andr3y

1

Top autori în acest subiect

salut,am gasit la cineva un radio Electromagnetica EM-552 cu bobinele mancate de soareci pe care vreau sa i-l restaurez.apelez la dumneavoastra in ideea ca ma puteti ajuta cu schema acestui radio.

Am sa incerc sa-ti fac o fotografie detaliata a rotactorului de Armonia.E un chin sa identifici bobinele, daca asta e problema(am patit-o si eu),dar daca sant roase de soareci asa cum spune si Misa...e cam migalos.Promit sa fac poza dar nu stiu cand pot ajunge in locatia unde am aparatul.
Link spre comentariu

Eu am aparatul laindemina. Pot eu sa fac o poza zilele astea dar ar putea sa nu-ti fie de ajutor. Cu siguranta nu se va vedea unde sunt conectate firisoarele de la bobine. Ai avea nevoie sa ai unul de model. Daca tin eu bine minte, rotactorul de la Armonia e identic. (ai sanse duble sa gasesti in zona un model)

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 7 ani mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

Niște pînze asemănătoare ca aspect și consistență am găsit în magazinele de haine pentru preoți.

Țesături asemănătoare se găsesc și în magazinele cu produse chinezești, sub formă de haine, pături, ornamente, etc.

Încercați, poate găsiți ceva care să se potrivească.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
La 29.04.2021 la 12:12, mafalda a spus:

Am de reconditionat un Electromagnetica EM552A. Are deteriorata rau panza din fata.  Va rog un sfat, unde gasesc ceva asemanator cat de cat.

Buna ziua stimati colegi de forum,

Sunt cativa pasionati care tes panaza pentru radiourile vechi. Un exemplu:

https://www.bendijkman.nl/index.php?route=product/product&ipath=14

https://www.ebay.com/itm/222190582910?mkevt=1&siteid=1&mkcid=2&mkrid=711-153320-877651-5&source_name=google&mktype=smartpla&campaignid=11823505674&groupid=117885258954&crlp=485731961674&keyword=&targeted=pla-293946777986&MT_ID=&adpos=&device=c&googleloc=1011795&itemid=222190582910&merchantid=116792603&geo_id=181&gclid=CjwKCAiAqIKNBhAIEiwAu_ZLDkAzQq4QL3kZWWedOAsur-p_uzAxxf2-ft2iG3YeuMKlOL3BULF1BxoC_AkQAvD_BwE

Vedeti insa ce costuri implica o astfel de restaurare.

Cu stima

Antonio

PS aici pe forum veti gasi si alte referinte despre furnizorii de panaza pt radiouri vechi

Editat de AFCtin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări